|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 26.7.2024 Tak zmena, vcera dalsi priznaky na Gold nugget, dnes to vezmu jeste vse Ortivou a budu se modlit. tak nevim, asi jsem to letos opet podcenil, a to jsem byl s chemii letos smiren. Pitome kroupy, jen doufam, ze neco prezije, seminka od Vladimira byly... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 23.7.2024 Juknul jsem na to jahodo a Gerdenberry, ackoli je neznam, gardenberry je hybrid, tezko rici. ale stovku za par semen to uz je ulet. Musite je vyzkouset. Ja bych stejne z gardenberry udelal F2 pokud by byly dobre, tedy by se vyhoda hybridu ztracela.... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 22.7.2024 To jste si mne spletl, ja ty odrudy neznam, ani jsem se o nich nezminoval, bohuzel. |  | Rajčata 2024, 17.7.2024 Diky za doplneni, ja uz si to nepamatuju. Vlastnim a pronajimam asi hektar pole, ne nepestuje brambory, ale obavam se ze jednou to namisto orne pudy bude skladka nebezpecneho odpadu. (co neni videt) |  | Rajčata 2024, 25.6.2024 ja mam sklo leta, premyslim jit do polykarbonatu kvuli lepsi tepelne izolaci v brzkem jaru, ale dokud to sklo neco nerozbije, asi investovat nebudu. Rozhodne bych ale selk alespon do tloustky 5-6, ta 4 je fakt slaba. A ano, na primem slunci otevrena... celý příspěvek > |  | Nepravidelne suche "kruhy" v travniku, 25.6.2024 Tipnul bych si na chodby od nejakeho hlodavce, Pod koreny tunel, tak trava vysycha. |  | Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024 koukam na prvni foto znova, no mohl by byt nejaky nedostatek, dusik nebo horcik. Na fosfor to nevypada, mozna i zelezo. ale pri pohledu na zeminu, ta nevypada nijak spatne, vypada sypka, nejaky substrat asi s kompostem. Pletu se hodne? Ostatni... celý příspěvek > |  | Schnutí paprik ve skleníku, 6.6.2024 Jak jsem tady uz nekde reagoval, loni se mi to same stalo ve skleniku u paprik, ktere jsem zkusmo zasadil hloubeji nez byly v kelimku, s virou, ze nebudou tolik polehat. Letos zadny problem, zasazeno jak narostly. Holt paprika neni rajce, ale je take... celý příspěvek > |  | Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 5.6.2024 Svetlo a teplo. dam priklad, vetsinu rajcat mam venku, jen dve treba dam do skleniku pro drivejsi urodu. A hle, i kdyz je sklenik na slunci, presto jsou rajcata strasne vytazena a prvni vijan je treba ve vysce metru, venku treba pul. Vzdalenost mezi... celý příspěvek > |  | Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 4.6.2024 celkove spatne. Slabe, vytahle, neduzive, malo svetla. Ale to neznamena ze nebudou nejake plody. |  |
|  | Molice 2024, 3.6.2024 ve skleniku mam dve hlavy kvetaku cca.10cm, to pekingske zeli, tyden jsem nebyl, dovolena, a prijedu a uz jde do kvetu. chce to ho sklidit kdyz je akorat a ne ho nechat prerust. A brokolice ve skleniku, to je palma, vyska asi 70cm, lupena jak... celý příspěvek > |  | Molice 2024, 3.6.2024 skudci na kostalovinach je jeden z nejvetsich duvodu, proc je nepestuji, a proc jsem laskoval s podzimnimi a brzce jarnimi pokusy. Protoze na chemizovanem si proste nepochutnam, ten pocit. Je to ale blbost, protoze vim kolik a kdy jsem strikal,... celý příspěvek > |  | Plevel na trávníku, 21.5.2024 muzu potvrdit, ze Bofix na nej funguje. Kazdy rok jsem neusdtale vypichoval a porad roste dalsi a dalsi, ted dva roky po postriku a jen sem tam nejaky vypichnu. A funguje i na kozi nohu nebo jak se to jmenuje. Rekl bych uspesnost 95-99 procent. |  | Nemoc ryngle - zkroucené listy, 20.5.2024 vypada to na msice, no ale kdyz tam nejsou... na vlnovnik se mrknete sem jestli to odpovida
https://eagri.cz/public/app/srs_pub/fytoportal/public/?key=%22c18ccd9cbe2ba381e37b810d0c393c83%22#rlp|so|skudci|detail:... celý příspěvek > |  | Deformované listy rajčat, 17.5.2024  tim to urcite neni. Ja napr. rajcata v dubnu brzdim na balkone dokud v noci nema mrznout, tedy bezne do +2C jsou pres noc venku. Tedy proto ze jsem opet nevydrzel a vysel jsem je brzy. Chlad dela to ze listy jakoby zmodraji az zfialovi, to je znamka... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|