Příspěvky uživatele - 210.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 26.7.2024
Tak zmena, vcera dalsi priznaky na Gold nugget, dnes to vezmu jeste vse Ortivou a budu se modlit. tak nevim, asi jsem to letos opet podcenil, a to jsem byl s chemii letos smiren. Pitome kroupy, jen doufam, ze neco prezije, seminka od Vladimira byly... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 23.7.2024
Juknul jsem na to jahodo a Gerdenberry, ackoli je neznam, gardenberry je hybrid, tezko rici. ale stovku za par semen to uz je ulet. Musite je vyzkouset. Ja bych stejne z gardenberry udelal F2 pokud by byly dobre, tedy by se vyhoda hybridu ztracela.... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 22.7.2024
To jste si mne spletl, ja ty odrudy neznam, ani jsem se o nich nezminoval, bohuzel.
Rajčata 2024, 17.7.2024
Diky za doplneni, ja uz si to nepamatuju. Vlastnim a pronajimam asi hektar pole, ne nepestuje brambory, ale obavam se ze jednou to namisto orne pudy bude skladka nebezpecneho odpadu. (co neni videt)
Rajčata 2024, 25.6.2024
ja mam sklo leta, premyslim jit do polykarbonatu kvuli lepsi tepelne izolaci v brzkem jaru, ale dokud to sklo neco nerozbije, asi investovat nebudu. Rozhodne bych ale selk alespon do tloustky 5-6, ta 4 je fakt slaba. A ano, na primem slunci otevrena... celý příspěvek >
Nepravidelne suche "kruhy" v travniku, 25.6.2024
Tipnul bych si na chodby od nejakeho hlodavce, Pod koreny tunel, tak trava vysycha.
Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024
koukam na prvni foto znova, no mohl by byt nejaky nedostatek, dusik nebo horcik. Na fosfor to nevypada, mozna i zelezo. ale pri pohledu na zeminu, ta nevypada nijak spatne, vypada sypka, nejaky substrat asi s kompostem. Pletu se hodne? Ostatni... celý příspěvek >
Schnutí paprik ve skleníku, 6.6.2024
Jak jsem tady uz nekde reagoval, loni se mi to same stalo ve skleniku u paprik, ktere jsem zkusmo zasadil hloubeji nez byly v kelimku, s virou, ze nebudou tolik polehat. Letos zadny problem, zasazeno jak narostly. Holt paprika neni rajce, ale je take... celý příspěvek >
Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 5.6.2024
Svetlo a teplo. dam priklad, vetsinu rajcat mam venku, jen dve treba dam do skleniku pro drivejsi urodu. A hle, i kdyz je sklenik na slunci, presto jsou rajcata strasne vytazena a prvni vijan je treba ve vysce metru, venku treba pul. Vzdalenost mezi... celý příspěvek >
Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 4.6.2024
celkove spatne. Slabe, vytahle, neduzive, malo svetla. Ale to neznamena ze nebudou nejake plody.
Molice 2024, 3.6.2024
ve skleniku mam dve hlavy kvetaku cca.10cm, to pekingske zeli, tyden jsem nebyl, dovolena, a prijedu a uz jde do kvetu. chce to ho sklidit kdyz je akorat a ne ho nechat prerust. A brokolice ve skleniku, to je palma, vyska asi 70cm, lupena jak... celý příspěvek >
Molice 2024, 3.6.2024
skudci na kostalovinach je jeden z nejvetsich duvodu, proc je nepestuji, a proc jsem laskoval s podzimnimi a brzce jarnimi pokusy. Protoze na chemizovanem si proste nepochutnam, ten pocit. Je to ale blbost, protoze vim kolik a kdy jsem strikal,... celý příspěvek >
Plevel na trávníku, 21.5.2024
muzu potvrdit, ze Bofix na nej funguje. Kazdy rok jsem neusdtale vypichoval a porad roste dalsi a dalsi, ted dva roky po postriku a jen sem tam nejaky vypichnu. A funguje i na kozi nohu nebo jak se to jmenuje. Rekl bych uspesnost 95-99 procent.
Nemoc ryngle - zkroucené listy, 20.5.2024
vypada to na msice, no ale kdyz tam nejsou... na vlnovnik se mrknete sem jestli to odpovida https://eagri.cz/public/app/srs_pub/fytoportal/public/?key=%22c18ccd9cbe2ba381e37b810d0c393c83%22#rlp|so|skudci|detail:... celý příspěvek >
Deformované listy rajčat, 17.5.2024 Obsahuje fotku
tim to urcite neni. Ja napr. rajcata v dubnu brzdim na balkone dokud v noci nema mrznout, tedy bezne do +2C jsou pres noc venku. Tedy proto ze jsem opet nevydrzel a vysel jsem je brzy. Chlad dela to ze listy jakoby zmodraji az zfialovi, to je znamka... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika