|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2025, 17.1.2025 a to je asi skoda ze jste nezkusil znova, sviluska se da snadno osetrit i kdyz zespoda listu blbe, chtel jsem rict, ze slupka melounu je tak silna a navoc se neji, ze bych se neobaval rezidui pesticidu. |  | Velmi raná paprika, 7.1.2025 no, kamarad ma sklenik u zdi orientovane na vychod az severovychod a na zapadni strane skleniku ma 3m vysokou zed, vyssi nez sklenik, slunce mu tam sviti v lete asi od 8,00 do 14,00 priblizne, a paprik ma ze nevi co s nimi. Tak take to nechapu. Ja... celý příspěvek > |  |
|  | Velmi raná paprika, 6.1.2025 Dovolim si doporucit malou cervenou, velikost jako hamik, ale nema tak silene tvrdou slupku. Odrudu ale nevim, je to semeno vydloubnute z papricky z obchodu. Neco podobneho ale ma Moravoseed. S Hamiky jsem skoncil prave z tohoto duvodu. Ano informace... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 3.1.2025 Vis co, Milane, nikdy jsem toto neresil, nebyl duvod. I kdyz nekdo v nasi kolonii, ta ma 4 zahradky, nechal otevrena dvirka k potoku, nikdy se nic nestalo. No fakt je ze jsem nikdy nepestoval nebo nezkousel, mrazuodolnou zeleninu. A pak budou... celý příspěvek > |  | Tykev - predpestovat nebo ne, 16.12.2024 Diky obema za nazor, tedy predpestuji, zacnu tedy s rajcaty v pulce brezna, pribrzdit to muzu dat do skleniku v pripade, ze bude nad nulou, abych tedy mel co nejsilnejsi rostliny. Budu muset tedy jeste neco navozit, abych to trochu vyrovnal do spadu... celý příspěvek > |  | Tykev - predpestovat nebo ne, 16.12.2024 Prosim o nazor, zda predpestovat dyni nebo ne. Ziskal jsem parcelu, je to leta louka, a mam v planu dat pruh tkane textilie a zasadit nebo zasit par dyni, Zavlazovat se nebude, chci to zkusit. A ted, predpestovat, nebo zasit v kvetnu seminka primo do... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 28.11.2024 Milane, ty jedes. Ale z me zkusenosti, co ti vyklicilo az ted bych nekompromisne vyhodil, je to vetsinou neduzive, ale to poznas jak to poroste v prvnich par dnech a tydnu, nemusi to byt pravidlem. |  | Počítačové hry, 27.11.2024 mnoho let hraju Wolfenstein Enemy teritorry, sem tam COD4MWF, oboje multiplayer. ET je super tymova hra. Ale uz hoodne postarsi. |  | Záhony po zelenině ležící ladem, 18.11.2024 To neni nic prijemneho, ale ber to z te lepsi stranky, zhubnuls, a to se vyplati. -Teda neznam te tak nevim jestli je to vlastne dobre. |  | Pozdní BROSKVE A MERUNKY, 5.11.2024 Snad nekdo poradi, ale da se to prece vyhledat na internetech. Zkusenost je samozrejme lepsi. A ta broskev, tak si kupte nejakou a zkuste si tu od sousedky naockovat, navod najdete, kdyby jste na ni trvala. |  |
|  | Vada na kmeni jabloně, 5.11.2024 Nejsem zkuseny sadar, ale ja bych to vykopl, vubec se mi to nelibi a strom poroste, do budoucna vam ho bude lito vic a vic. Nebo hned vedle dejte novy, stejny, a az ten zacne plodit, tenhle zrecyklujte, aby vam to nebylo lito, klidne bych ho dal metr... celý příspěvek > |  | Špičaté zelí, 15.10.2024 mate to paradni panove. ja letos skoro nic, stale mi to decimuji drepcici a uz nevim co s tim. Prikryte, neprikryte, je to jedno, drepcici a msice zelne kam se podivas. a to do lonskeho podzimu jsem ja ani jini soudede zadne kostaloviny nepestovali.... celý příspěvek > |  | Záhony po zelenině ležící ladem, 8.10.2024 Vladimire, at ti vse dobre dopadne a brzo jsi zpet jak tady, tak na zahrade. |  | Prorůstání kořenů od sousedů, 7.10.2024 pokud s ni neni o tom rec, asi by ji nenadale uschnul. Je idelani doba, listy budou zloutnout podzimem... Prominte ale jinak to nevidim. Co kdyby si folii dala ona? |  | Papriky 2024, 18.9.2024 Prosim paprikare o sdeleni sve zkusenosti. Napresrok mam vybrano zkusit odrudy Kubista a Dvorana. Mate s nimi zkusenosti? |  |
 |
|
|
|