Příspěvky uživatele - 210.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Red Delicious, 17.9.2024
 Mne jen tecou sliny, protoze letos mi vse i jablone, zmrzlo, a co ne, doladily kroupy. Tak zas napresrok.
Red Delicious, 17.9.2024
Sakra, to je skody... kolik, 4 roky? Asi to chce aspon coulku, nebo 20 roxor. Ale to vy vite lepe. ja dal roxor.
Paprika Rodrigo, 17.9.2024
Vasku, paradni, jen drzy dotaz, je to opravdu paprika Montana, neni to nahodou Monanta?
Rajčata 2024, 17.9.2024
Milane, diky. Jeste uvazuji o odolnych Appleberry, jako alternativu za neodolne Gardenberry. (ani jedno jsem jeste nemel a chapu ze muzou byt chutove nesrovnatelne)  Jake mate s nimi zkusenosti? Bifteky asi uz ne, tech par srdci co vypadaji... celý příspěvek >
Feferonky 2 druhy na jednom keříku?, 29.8.2024
znovu jsem se podival na prvni fotku, a prijde mi ze vidim minimalne 5 kminku ze zeme, tedy v kelimku musl byt vysety nejaky zbytek semenm tedy vice sazenic. Opravdu jsem nevidel, ze by ze zeme vyrustaly dalsi kminky u jedne sazenice. Pani si z nas... celý příspěvek >
Feferonky 2 druhy na jednom keříku?, 29.8.2024
inu, i to je mozne. Z jedne fakt ne. Co mozne je, ze kapie zasazena vedle feferonu pali diky opyleni, ale to neni vas pripad.
Rajčata 2024, 28.8.2024
ahoj, no ja vcera objevil na odrudach Angelle a Odat prvni znamky plisne jak na listu, tak na stonku, tedy jsem potreti postrikal. Stale cekam na prvni zrale srdce, ostatni odrudy uz prubezne sklizim, ale ne tak, abych mel najednou treba 5 kg rajcat,... celý příspěvek >
Choroba jabloní, 22.8.2024
asi sazovitost. To nic.
Jak dlouho trvá nabíjení e-cigarety?, 20.8.2024
scenka z filmu Pelíšky, tak to si fakt zkoukni. https://www.youtube.com/watch?v=-eZspN8m-cc
Éurobenzin a krovinorez, 9.8.2024
vysvetleni pro vas, rejpale. 5L za 2 roky ´= ne komplet dva roky, koupim 5l, asi 3 l mi vydrzi do sekacky min. sezonu a do pulky druhe plus asi 3/4 listru s olejem do krovinaku. Tedy rozhodne je to tak ze benzin je min. 1,5 roku stary, ne pres dva,... celý příspěvek >
Éurobenzin a krovinorez, 9.8.2024
3-4 litry rocne. To znamena, ze problem se standartnim benzinem proste nejsou. Kdo je ma, vymlouva se na palivo, pritom ty stroje jsou proste smejdy. Radi to rikaji hlavne prodejci stroju. Zkusenost to je, 30ti leta. tedy ne zanedbatelna. PS: kdybych... celý příspěvek >
Éurobenzin a krovinorez, 8.8.2024
? mas to rozbity.
Cukety po uvaření hořká, 7.8.2024
zajimave, to jsem nevedel, diky za tip.
Co na plíseň okurkovou?, 30.7.2024
Zajiste ale mene nez ma zelenina v obchode, o tom nepochybuji.
Rajčata 2024, 30.7.2024
Samozrejme, pane Petre, mozna ho napresrok vyzkousim, take to goldkrone. Jinak od patku po postriku Ortivou zatim zadne dalsi napadene listy ani plody, klep klep. Take jsem zvedav nejen na serdce od Vladimira, ale take na ruzne crushe do kdy a v... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika