Příspěvky uživatele - 210.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2025, 17.1.2025
a to je asi skoda ze jste nezkusil znova, sviluska se da snadno osetrit i kdyz zespoda listu blbe, chtel jsem rict, ze slupka melounu je tak silna a navoc se neji, ze bych se neobaval rezidui pesticidu.
Velmi raná paprika, 7.1.2025
no, kamarad ma sklenik u zdi orientovane na vychod az severovychod a na zapadni strane skleniku ma 3m vysokou zed, vyssi nez sklenik, slunce mu tam sviti v lete asi od 8,00 do 14,00 priblizne, a paprik ma ze nevi co s nimi. Tak take to nechapu. Ja... celý příspěvek >
Velmi raná paprika, 6.1.2025
Dovolim si doporucit malou cervenou, velikost jako hamik, ale nema tak silene tvrdou slupku. Odrudu ale nevim, je to semeno vydloubnute z papricky z obchodu. Neco podobneho ale ma Moravoseed. S Hamiky jsem skoncil prave z tohoto duvodu. Ano informace... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 3.1.2025
Vis co, Milane, nikdy jsem toto neresil, nebyl duvod. I kdyz nekdo v nasi kolonii, ta ma 4 zahradky, nechal otevrena dvirka k potoku, nikdy se nic nestalo. No fakt je ze jsem nikdy nepestoval nebo nezkousel, mrazuodolnou zeleninu. A pak budou... celý příspěvek >
Tykev - predpestovat nebo ne, 16.12.2024
Diky obema za nazor, tedy predpestuji, zacnu tedy s rajcaty v pulce brezna, pribrzdit to muzu dat do skleniku v pripade, ze bude nad nulou, abych tedy mel co nejsilnejsi rostliny. Budu muset tedy jeste neco navozit, abych to trochu vyrovnal do spadu... celý příspěvek >
Tykev - predpestovat nebo ne, 16.12.2024
Prosim o nazor, zda predpestovat dyni nebo ne. Ziskal jsem parcelu, je to leta louka, a mam v planu dat pruh tkane textilie a zasadit nebo zasit par dyni, Zavlazovat se nebude, chci to zkusit. A ted, predpestovat, nebo zasit v kvetnu seminka primo do... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 28.11.2024
Milane, ty jedes. Ale z me zkusenosti, co ti vyklicilo az ted bych nekompromisne vyhodil, je to vetsinou neduzive, ale to poznas jak to poroste v prvnich par dnech a tydnu, nemusi to byt pravidlem.
Počítačové hry, 27.11.2024
mnoho let hraju Wolfenstein Enemy teritorry, sem tam COD4MWF, oboje multiplayer. ET je super tymova hra. Ale uz hoodne postarsi.
Záhony po zelenině ležící ladem, 18.11.2024
To neni nic prijemneho, ale ber to z te lepsi stranky, zhubnuls, a to se vyplati. -Teda neznam te tak nevim jestli je to vlastne dobre.
Pozdní BROSKVE A MERUNKY, 5.11.2024
Snad nekdo poradi, ale da se to prece vyhledat na internetech. Zkusenost je samozrejme lepsi. A ta broskev, tak si kupte nejakou a zkuste si tu od sousedky naockovat, navod najdete, kdyby jste na ni trvala.
Vada na kmeni jabloně, 5.11.2024
Nejsem zkuseny sadar, ale ja bych to vykopl, vubec se mi to nelibi a strom poroste, do budoucna vam ho bude lito vic a vic. Nebo hned vedle dejte novy, stejny, a az ten zacne plodit, tenhle zrecyklujte, aby vam to nebylo lito, klidne bych ho dal metr... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 15.10.2024
mate to paradni panove. ja letos skoro nic, stale mi to decimuji drepcici a uz nevim co s tim. Prikryte, neprikryte, je to jedno, drepcici a msice zelne kam se podivas. a to do lonskeho podzimu jsem ja ani jini soudede zadne kostaloviny nepestovali.... celý příspěvek >
Záhony po zelenině ležící ladem, 8.10.2024
Vladimire, at ti vse dobre dopadne a brzo jsi zpet jak tady, tak na zahrade.
Prorůstání kořenů od sousedů, 7.10.2024
pokud s ni neni o tom rec, asi by ji nenadale uschnul. Je idelani doba, listy budou zloutnout podzimem... Prominte ale jinak to nevidim. Co kdyby si folii dala ona?
Papriky 2024, 18.9.2024
Prosim paprikare o sdeleni sve zkusenosti. Napresrok mam vybrano zkusit odrudy Kubista a Dvorana. Mate s nimi zkusenosti?
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika