Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 7:21 Obsahuje fotku
Kam s nimi se u nás začalo taky řešit. Jako každý rok se začaly stěhovat do pařníku.Niky jsem teplotu neměřil až dnes ráno. Horní údaj je v pařníku, dolní je venku.
Sekačka Vega chcípe ve vyšších otáčkách, při přidání výkonu, 31.3.2025
Kolísavé otáčky motorové sekačky         napište do okénka 
Sekačka Vega chcípe ve vyšších otáčkách, při přidání výkonu, 31.3.2025
https://www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/kolisave-otacky-motorove-sekacky-209102/  Já bych doporučil toto. Pročtěte. 
Drtička větví - poradíte?, 30.3.2025
Tak věřím, že mate radost. Díval jsem se, co jste měl, co vás trápilo a co jste si koupil. Zajímá mě to a vzpomínám jak jsem drtil.Už to nedělám, máme drahé energie. U toho florabest jak vám válcový nůž háže, tak to jsem měl taky. Seřidil jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 29.3.2025 Obsahuje fotku
Už jsme téma vyčerpali. Děkuji
Rajčata 2025, 29.3.2025
My to máme naopak. Do naší oblasti jezdí naposled. Takže na moje rane brambory je to pozdě. Když to připravíte, začnou v zemi hned dělat to, co maji.Já si dávám pozor, abych jim přidával něco z dusíkem jinak se udělá veliká nať, nejde v tom chodit,... celý příspěvek >
Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025
Složte pro paní verš. Něco jako jestli bude zlobit, přijde na ni Pepíček a rozslape ji košíček. 
Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025
To už jste nám psala v 10. 02 hod. Po deseti minutách znovu. Přesně stejně. Nechápu. Když tam nejde slunce tak tam nemusíte ani hnojit. To nikdo nezachrání 
Brambory
Rajčata
Rajčata 2025, 29.3.2025
RAJČATA a papriky jsou u nás na parapetu ve čtyřech oknech. Jsou všude a ty první už 2x presazené. Brzy půjdou do pařníku a pak poslední týden v dubnu na 3 týdny do skleníku kde to bude hlídat termostat. Pak bude pankrac,... celý příspěvek >
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025
Nemusíte psát vždy po dvou minutách dvě věty, Můžete to napsat najednou. To poberu, takovou poruchu s psanym textem zas nemám, 
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025
Chtěla bych zasadit cibuli na misto, kde pres třemi lety ještě rostly smrky. Dosud tam nic nerostlo, ani řepa a hrášek. Letos tam zkusím dát cibuli. Myslíte, že by pomohlo, kdybych do půdy přidala trochu slepicinců aby byla úrodnější? Ráda bych na... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 24.3.2025 Obsahuje fotku
Ještě jedna
Nevzešel česnek, 24.3.2025 Obsahuje fotku
Česnek
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika