|
Rajčata 2025, 7:21  Kam s nimi se u nás začalo taky řešit. Jako každý rok se začaly stěhovat do pařníku.Niky jsem teplotu neměřil až dnes ráno. Horní údaj je v pařníku, dolní je venku. |
 |
Sekačka Vega chcípe ve vyšších otáčkách, při přidání výkonu, 31.3.2025 Kolísavé otáčky motorové sekačky napište do okénka |
 |
|
 |
Sekačka Vega chcípe ve vyšších otáčkách, při přidání výkonu, 31.3.2025 https://www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/kolisave-otacky-motorove-sekacky-209102/
Já bych doporučil toto. Pročtěte. |
 |
Drtička větví - poradíte?, 30.3.2025 Tak věřím, že mate radost. Díval jsem se, co jste měl, co vás trápilo a co jste si koupil. Zajímá mě to a vzpomínám jak jsem drtil.Už to nedělám, máme drahé energie. U toho florabest jak vám válcový nůž háže, tak to jsem měl taky. Seřidil jsem... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2025, 29.3.2025  Už jsme téma vyčerpali. Děkuji |
 |
Rajčata 2025, 29.3.2025 My to máme naopak. Do naší oblasti jezdí naposled. Takže na moje rane brambory je to pozdě. Když to připravíte, začnou v zemi hned dělat to, co maji.Já si dávám pozor, abych jim přidával něco z dusíkem jinak se udělá veliká nať, nejde v tom chodit,... celý příspěvek > |
 |
Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 Složte pro paní verš. Něco jako jestli bude zlobit, přijde na ni Pepíček a rozslape ji košíček. |
 |
Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 To už jste nám psala v 10. 02 hod. Po deseti minutách znovu. Přesně stejně. Nechápu. Když tam nejde slunce tak tam nemusíte ani hnojit. To nikdo nezachrání |
 |
Rajčata 2025, 29.3.2025  Brambory |
 |
Rajčata 2025, 29.3.2025  Rajčata |
 |
|
 |
Rajčata 2025, 29.3.2025 RAJČATA a papriky jsou u nás na parapetu ve čtyřech oknech. Jsou všude a ty první už 2x presazené. Brzy půjdou do pařníku a pak poslední týden v dubnu na 3 týdny do skleníku kde to bude hlídat termostat. Pak bude pankrac,... celý příspěvek > |
 |
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Nemusíte psát vždy po dvou minutách dvě věty, Můžete to napsat najednou. To poberu, takovou poruchu s psanym textem zas nemám, |
 |
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Chtěla bych zasadit cibuli na misto, kde pres třemi lety ještě rostly smrky. Dosud tam nic nerostlo, ani řepa a hrášek. Letos tam zkusím dát cibuli. Myslíte, že by pomohlo, kdybych do půdy přidala trochu slepicinců aby byla úrodnější? Ráda bych na... celý příspěvek > |
 |
Nevzešel česnek, 24.3.2025  Ještě jedna |
 |
Nevzešel česnek, 24.3.2025  Česnek |
 |