|
Příspěvky uživatele - 248.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
oleander - vadnutie kvetov, 3.5.2008 Děkuju za radu, zkusím to. Můžu použít Dithane?Ten mám totiž namícháný pro změnu na amarylisy a červ.spálu.Jinak včera parádní oleandr a dnes o kousek vedle super hořc.stromek.Tak na ten jsem levá..."-) |  | Znáte je...? A máte s nimi zkušenosti?, 2.5.2008 Jejda Jitko, já to neberu jako nějakou při, jen se mi to tím porovnáváním nezdá a tak hledám a hledám... Hezký večer Jana |  |
|  | oleander - vadnutie kvetov, 2.5.2008 Tak můžu říct jediné, je nádherný.Já mám taky několik oleandrů, barviček,udržuju menší vzrůst, jinak bych se mohla s těma mýma "všema" kytkama z baráku vystěhovat.Teda spíše bych byla vystěhována...rodinou.Vím, že se tady řeší vadnutí... celý příspěvek > |  | Znáte je...? A máte s nimi zkušenosti?, 2.5.2008 Podoba tu je, ale Bidens opravdu ne. Stačí si ty dvě kytky hodit vedle sebe, což dělám od včerejška...:-) Neodpovídá květem, Bidens 5 okvětních lístků, listy strukturou sice podobné, ale velice jemné.Mám ho doma v zahrádce, je samosemenící.Trošku... celý příspěvek > |  | Znáte je...? A máte s nimi zkušenosti?, 1.5.2008 A to jsem dnes prolezla všechny moje chytré knížky a potrápila net... a nic.Jana |  | Olověnec Plumbago au, 1.5.2008 Evo přeju ať se daří a ať těší, ona je to opravdu krásná kytička. Jana |  | Znáte je...? A máte s nimi zkušenosti?, 1.5.2008 Fialová Osteospermum ano, žlutá Bidens ne. Sama nevím. Spíš mě to připomíná mochnu..:-) Určitě se tu najde někdo, kdo bude vědět.Jana |  |
 |
|
|
|