Příspěvky uživatele - 248.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Japonská vrba, 16.10.2024 Obsahuje fotku
Pokud to máte Hakuro-Nishiki, tak pak vypadá takhle... Lída
Japonská vrba, 16.10.2024
No jasně, že opadává , jako každá vrba. A je dobré zjara ji sestřihnout větvičky tak na jednu třetinu, aby udělala hodně nových výhonků a zahustila korunku. Ty mladé výhonky pak jsou barevné -... celý příspěvek >
Japonská vrba, 16.10.2024
Blíží se podzim . Jinak je OK. Lída 
Zimní odruda-doporuceni, 15.10.2024
Bydlím v paneláku a tam je sklep moc teplý, takže jablka na uložení dávám do ledničky. Tam vydrží v pohodě do března, pak už ho většinou sníme. Z mých jablek vydrží nejdéle a i ke konci je stále chutné. V klasickém sklepě by určitě vydrželo o měsíc... celý příspěvek >
Lilie, 15.10.2024
Zkuste přes místo s liliemi položit na kousky cihel plexisklo - bude je chránit, ale ze stran jim t)am trošku potřebné vlhkosti půjde. Nebo zkuste změnit místo, u některých rostlin (od kytek až po stromky) to pomůže. Mně začal růst libeček až na... celý příspěvek >
Zimní odruda-doporuceni, 14.10.2024
Mrkněte sem, je tam Idared, Melrose i Sirius - a Fytos si snad nevymýšlí ... Lída https://www.fytos.cz/ovocne-stromky/jablone/pozdne-zimni/idared/
Zimní odruda-doporuceni, 13.10.2024
...matnou...
Zimní odruda-doporuceni, 13.10.2024
Každý má právo na svůj názor. Melrose má metnou červenokaštanovou barvu, ale chuťově je perfektní. Idaredy má vedle mne švagrová ještě po mém otci, takže je znám dobře, ale nechtěla bych je. Jinak ze zimních mám nejraději Rajku a Goldstar, které také... celý příspěvek >
Zimní odruda-doporuceni, 11.10.2024
Z uvedených bych volila buď Sirius (žluté) nebo Melrose (červené) - to trochu méně plodí. Obě jsou chutná a nenáročná, dlouho vydrží, nesesychají a nevyžadují postřiky. Uváděný Idared je sice také trvanlivý, ale chuť jen průměrná a bez postřiků samý... celý příspěvek >
Růst kořenů bambusu do svahu, 11.10.2024
Jak koření bambus nevím, ale nemůže lézt povrchově nahoru stejně jako dolů? Asi bych ty zábrany raději udělala stejné, než to třeba pak muset prohlubovat.      Lída 
Likvidace skalníku, 9.10.2024
Já ho měla kdysi vepředu na okraji záhonu. Měl být poléhavý, ale dorůstal do 50cm obloukovitými větvemi - a pod těmi rostla tráva a plevel, nedalo se k ní přes ty větve dostat... tak šel pryč. Ale vzadu na záhoně s keři jsem zasadila C.horizontalis,... celý příspěvek >
Scanner app, 9.10.2024
Ještě, že děkujete sám sobě .           Lída
Koniklec, 9.10.2024
Chtějí vápenitou zeminu. Když jsem je ještě měla (udusily mi je okolní keře), dávala jsem jim drcené vaječné skořápky.           Lída
Angrešt zaschnutí, 9.10.2024
Nemohla to být Botrytida meruzalky (kmínku)? Stává se to...           Lída
Likvidace skalníku, 8.10.2024
Když jsem ho likvidovala, tak nezregeneroval, stačilo vyrýt střed a kořeny přesekat. Normálně se množívá řízky z větviček, o množení kořenovými řízky jsem neslyšela, tak asi nemusíte mít... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika