|
Ovocnářství Buzrla 🍎, 10.12.2024  U šľachtitela Buzrlu bola degustácia, na ktorej sa zúčastnilo veľa odborníkov aj Schreiber z Rakúska.M.Prasličák sa zúčastnil tiež dal príspevok môžete čítať a pozerať na nové odrody. |
 |
Vlčia labka jabloň🍏, 10.12.2024  Francúzka spoločnosť dala príspevok o tejto staršej odrode jablone Patte de Loup. |
 |
|
 |
Jablká v tvare srdca🍏, 9.12.2024  Na viacerých zahr. stránkách písali o pestovateľovi z Ukrajiny, ktorý dorába zaujímavé tvarované jablká v plastových obaloch.Je tam aj video priamo zo sadu ako aj otvára plastový obal. |
 |
Podpník M200 🍎, 9.12.2024  Momentálne veľmi prezentované jabloňové podpníky M200, G11, mne sa podarilo tieto podpníky zohnať na Morave, zaštepil som do nich 3 rôzne odrody a uvidím ako sa umňa na nich bude odrodám dariť. Sú tam aj zverejnené hruškové podpníky tiež sa mi... celý příspěvek > |
 |
Vanlangenaker🍎, 7.12.2024  Belgický inštitút doporučuje zákazníkom aby kupovali ovocie od domácich pestovateľov dali fotky ich predávaných odrôd je tam toho viac dám len niečo. |
 |
Najkrajšie jablko 🍎🍏, 7.12.2024  Aj takto oslavovali záhradkári Mikuláša na iných fórach. |
 |
Gala Nerissimo 🍎, 7.12.2024  Vždy dávajú niečo nové na facebooku tak sem dám Gala Nerissimo. |
 |
Cosmic Crisp 🍎, 6.12.2024 Ano🍎 |
 |
Najkrajšie jablko 🍎🍏, 6.12.2024  Dobrý priateľ Peter Molda z vedľajšej dediny dal teraz krásne foto zo svojho sadu ktorý pokryl čerstvý sneh.Na skúšku tam ešte nechal jablká Envy. |
 |
Fruit Poland Veľtrh 🍎, 6.12.2024  Zdravím Mičurina v r..2022 som dal kámošovi z Moravy vrúble 3 odrôd tento rok mal už úrodu, ale má veľký sad a tie jablká obral z ostatnými odrodami zabudol ich okoštovať za 2 týždne tam idem pre vrúble musím si ich naštepiť.
Red Romance, Snap... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fruit Poland Veľtrh 🍎, 6.12.2024  Dnes Poliaci predtavili ďalšiu odrodu ktorú pestujú Magic Star. |
 |
Nirosa 2🍑, 5.12.2024  Teraz záhradkári a pestovatelia dávajú spomienky zo sadov letná úroda.Pestovateĺ z Maďarska Kovács dal svoju spomienku z marhuľového sadu odroda Nirosa 2 |
 |
Fruit Poland Veľtrh 🍎, 5.12.2024  Už dva dni Poliaci na veľtrhu propagujú túto odrodu Snap Dragon, dokonca aj plechovky z nápojom tejto odrody. |
 |
Kaukaz 🍐, 5.12.2024  Maksim Garanka dal dnes video, kde prectavil novinku v jeho sade prvá úroda hruška Kaukaz oberal ju 23.srpna, 23.augusta dozrieva asi o 3 týždne neskôr je to neskoro letná hruška šťavnatá, sladká. Video v jazyku UK moc stoho nerozumiem. |
 |
Cosmic Crisp 🍎, 5.12.2024 Ja ju pestujem aj dvaja kámoši v Česku na budúci rok prvá úroda chuťovo je to vynikajúce jablko. |
 |