Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Korejská jedle - zrezla a opadala, 21.11.2024
Sypeme si dřeva žehem vlasy, však mě nelze čapnout za pačesy-ne, že bych byl zcela lys, ale váš byl chybný pis.Prvý jste byl mimochodný, takže buďte laskav, hodný a dejte vědět, jak s tou jedlí Kimovou, ať jí tamti pomohou! SPCH
Pečlivě jsem prošel-přečetl celé vlákno, ale na RadkaB jsem nenarazil. Asi máte širší záběr. Můžete mít pravdu plnou, ale taky osekanou.Nicméně -můj kamarád RadekN dal tuhle k dobru tento: Doba v osumdesátkách byla svobodnější! Já:? a RadekN : No,... celý příspěvek >
Občas je dobré nečekat až problém naroste do obludných, fatálních rozměrů a sáhnout do toho nůžkami, pilkou. Tzn.pokleknout, min.nejpostiženější část odstranit, pro lepší estetický dojem vzít i zbylé větve téhož spodního patra dokola. Říkám tomu:... celý příspěvek >
Zazimování jahodníku v nádobách, 17.11.2024
Příště to udělat mobilní, teď by to snad šlo u základny uříznout flexou a zimovat někde v garáži, zimní zahradě, nebo skleníku a nenechat přeschnout, SPCH.
Greenman Agro, 16.11.2024
A opravdu tak zapáchá?
Staré a nové slepice, 10.11.2024
Jste šikovná, leč nastálo to dobré není, bude chybět přitulení, teplo těl a zklidňující švitoření! Papír zvlhne a začne plesnivět ,SPCH.
Hlávkový salát, 10.11.2024
Nejspíš jde-šlo o jednu snůšku, ze které vylíhnuvští teprve sbírali síly na větší expandování? SPCH
Vada na kmeni jabloně, 7.11.2024
S úpravou okolo kmínku -tvorbou závlahové mísy-bych počkal na jaro, to proto aby nechladly kořeny kdežto ten plastový tentononc a netku na min. 15cm od kmínku pryč hned, stejně tak očištění kmínku a zatření odkrytého dřeva s přesahem do blízkého... celý příspěvek >
Rododendron: žltnutie listov, 6.11.2024
Nezlobte se na mě, ale mně to původní zasazení do dle Vás VETŠEJ jamy jako VETŠIA jama nepřijde, takže bych rostlinu vybavil mimo, vybral podstatně větší objem jílovice, dal vhodný substrát a rostlinu vložil zpět-bezodkladně, SPCH.
Choroby rybízu, 2.11.2024
Lišejník. Rybíz má určitý, základní života běh, při kterém je správné dodržet průběžnou obměnu starých, méně plodících a přirozeně schnoucích větví za nové výhony. Je to jako se vším-poznat, pomoci dřevině potřebnou výživou, pak je ona schopna... celý příspěvek >
Počasí 2024, 29.10.2024
Po šňůře dní jako přes průklepový papír se hlásí o svá práva čas dušičkový. Přál bych sobě a zvěři též, aby chlad omezil tu komáří bandu, na kterou ani kýble repelentu příliš nefungují! Některé ov.stromy nakvétají-především jabloně, hrušně, třešně a... celý příspěvek >
Péče o pleť a vlasy pomocí rostlin z vaší zahrady, 23.10.2024
Birhanzlova mast, na lysinu past!  Rozpuštěný a vypuštěný...
Ptaci zob umirani, 20.10.2024
Svilušky zjistíte-máte-li ostrý zrak i okem, nebo pomocí lupy-ta je i jako jedna z mnoha fcí přítomna ve většině mobilů-to ať zbytečně nemícháte různé postřiky.
Kůra stromu, 18.10.2024
Ano, dá-např.rýžákem, ocelákem...
Výběr odrůd, 6.10.2024
Jste jako vosí hnízdo, do kterého bylo kopnuto-dejte si majzla, aby vám nepraskla žilka, pak by vám váš boj-proti komu a zač vyšel setsakra draho! I přes vaše durdění se tato debata v pookurkové sezóně pěkně rozjíždí, tak se začtěte hlouběji a dál,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika