Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záhradníctvo Limbach, 2.1.2025
-to je za omluvu. Rčení o dvojím měření a jednom řezání platí i v probíraném tématu. Ještě že se nejednalo o podezření ze znásilnění apod.věc, ale i dlouhá doba od osočení k sypání popelu na správnou hlavu mohla v tomto případě způsobit škody nemalé.... celý příspěvek >
Počasí 2024, 31.12.2024
Když nám rok 2024 vrátka otevíral, nevěděli jsme o něm zbla. Bilance na jeho konci je v každém místě Česka-Čech, Moravy a Slezska jistě rozdílná. Vztaženo úzce k počasí, nelze vynechat velkou vodu-tu nepřekonatelnou služku, která když se vymkne...!... celý příspěvek >
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024
Já se rád podívám, dočtu-takže mně prezentace p.K orzára přináší radost. A že není jednoduché se k novinkám dostat? Voják se stará... SPCH
Mám s tým niečo robiť?, 29.12.2024
Základní terminál-pokračovatel kmene je jasný. To Vámi vyznačené-odstranění bude ku prospěchu, SPCH.
Deveci 🍐, 28.12.2024
! Vnouček trávu čile pílí, venčí se i pejsek bílý-ať čas krásný trvá věčně, déle než ta láska k jedné slečně, SPCH.
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 27.12.2024
Po delší době jsem se opět s chutí podíval na film Na samotě u lesa. V souvislosti s vámi, rozes.ávači tohoto fóra-starší domorodci, krmící drůbež, sypou s obilím i hřebíky a... Klobouček tvůrcům, hercům a všem těm, kteří na obrazovce nejsou vidět!... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 23.12.2024
Zdravím i Vás, Pane Petře z Pardubic. No, jak bych nepomyslel na okamžik, kdy se Všehomír obrazně zastaví a Slunce, hvězda naše jasná se-snad i díky mé telepatické touze po jeho návratu-začne k nám přiklánět?! Přímo pro mě je 21.12.den 0, páč... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 22.12.2024
Přátelé, o Zlaté neděli píši zde přání: Nechť držíš život svůj plně v své dlani, ať je víc radosti v té míse roku, štěstí se přikurtuj každému k boku! SPCH
Ovocnářství Buzrla 🍎, 11.12.2024
, jabka barvami hrají, spolu s nima lidi zrají-nejen dědek a s ním babka, SPCH.
Záhradníctvo Limbach, 7.12.2024
Taky se zamýšlím. Snad je ok, SPCH.
Najkrajšie jablko 🍎🍏, 7.12.2024
Hore září hvězda jasná, pod ní hruška 100 krát krásná! Za obrázky velký dík-rámovat a na hřebík, SPCH.
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 29.11.2024
Dá se orat rádlem, pluhem, z kasína se vrátit s dluhem. Proto radši beru rýč, od všech heren prchám pryč! Zorat se dá všecko-dobré ráno Česko,SPCH.
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024
Oprava:...sil ubývá..., ostatní platí, SPCH.
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024
Mě vzrušuje Váš nápad dráždit zahrádkáře a sadaře jako já blbinama alá ruleta, poč. hry... Nevím kam dřív, nudu neznám. Své financí pevně držím v hrsti, po poplacení čím dál vyšších živ.nákladů mi nezbývá na blbosti.Raději bych zde probral např.to,... celý příspěvek >
Počítačové hry, 23.11.2024
Ta jistě-flašku, babu...
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika