Příspěvky uživatele - 136.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskyne 2024, 15.9.2024
Já jsem letos akorát přesadil 3 semenáče z dočasného stanoviště na trvalé. Sice nemusí být vždy pravda, že semenáč čehokoliv je odolnější, ale konzumní kvalitu mají slušnou. Ostatní nevyhovující jsem zlikvidoval. Tři broskvoně jsou pro naše potřeby... celý příspěvek >
Záhradníctvo Limbach, 15.9.2024
Když jsem kdysi procházel podmínky různých zásilkových prodejců, najde se někde v podmínkách někdy i poznámka, že v případě kdy není zboží na skladě, bude posláno něco náhradního-podobného. Takže asi tak... Biegler
Záhradníctvo Limbach, 15.9.2024
Nikdy jsem se nezajímal jak to přesně je, informace mám jen z doslechu. Třeba u patentovaných odrůd školkaři rouby a očka mají nakupovat od uznaných množíren. Není to tak, že jim ve školce roste strom kam si chodí ustříhnout. Za každé očko i když z... celý příspěvek >
Odrůda Rakovski, 15.9.2024
Po tom dešti už může pán začít kopat jámy. Já jsem měl obavu, že v té zatvrdlé sušině letos nebudu schopen okopat a přihnojit mladé stromky a už máme pozalévané. Registrační číslo školkaře 1142, podnož myrobalán, merunka Rakovského, generace C2,... celý příspěvek >
Udržovatelem Rakovského odrůdy byl v minulosti Miroslav Kostiha Valtice, ale jestli je to ještě atuální nevím. Biegler
Zvonkové, 15.9.2024
Dnes jsem okoštoval jedno padané Zvonkovo z nové výsadby. Ještě zelené a tvrdé že se dá sotva ukousnout. Ovšem ta neuvěřitelná sladkost oproti minulému roku je zarážející. Zeměkoule se musela určitě pohnout. Budu se muset jet znovu podívat na zemskou... celý příspěvek >
Odrůdu Rakovského jsem před více než 10ti lety kupoval u Kubáčka ve Střílkách, tuším že 5 kusů, ale už nemám žádnou. Zkuste se zeptat tam. Biegler
Počasí 2024, 14.9.2024
Podle posledního měření které jsem dělal kolem poledne u nás v Chřibech za 20 hodin napršelo 40 mm.  Ve 20: 00 hod. bylo v měřáku dalších 18 mm, takže se průměrově rozpršelo trochu víc. Pořád je to ale polovina toho co v předešlý den.... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 14.9.2024
regál
Rajčata 2024, 14.9.2024
Aktuálně mi praskají rajčata ve skleníku vlivem spodní vody víc než ta ve volném prostranství pod vinohradem. Rajčatová sezona ze začátku ve skleníku velmi zadrhávala a nebýt mnohonásobných listových výživ, obávám se, že by byla násada plodů v háji... celý příspěvek >
Nevyhubitelná tráva, 13.9.2024
Koukal jsem na obrázky na googlu a něco podobného jsem letos vytrhával u skleníku. Tak snad to byl jen jediný exemplář. Biegler
Réva 2022, 13.9.2024
Vinařská sezona 2024 v Chřibech proběhla celkem klidně a zatím ještě není zakončena. Loni mi bobule praskaly při malém deštíku a aktuálně to nebude trvat dlouho a 100 mm bude na světe. Inu kdo maže, ten jede, a když se to dobře napácuje, není co... celý příspěvek >
Jolina a Joganta, 12.9.2024
Na Jogantě listy drží na rozdíl od odkopků karlátek a nebo štěpovaných různých i starých odrůd renklod. Tam už listí rez švestková dost očesala. Letos je to extrém. Akorát z té dírkovitosti na Jogantě nemám radost. To ani na Hanitě která je jí... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 12.9.2024
Pane Vladimíre, před nedávnem jsem četl zajímavé pojednání o nově vyšlechtěných odrůdách rajčat, u kterých je zpomalen a nebo pozastaven proces zrání z důvodu přepravy na delší vzdálenosti.Nevím jestli jsem to interpretoval úplně přesně vědecky tak... celý příspěvek >
Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 12.9.2024
Hlavně že hlava zatím stojí, že ještě neupadla. Biegler
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika