Příspěvky uživatele - 49.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ovocnářství Buzrla 🍎, 10.12.2024 Obsahuje fotku
U šľachtitela Buzrlu bola degustácia, na ktorej sa zúčastnilo veľa odborníkov aj Schreiber z Rakúska.M.Prasličák sa zúčastnil tiež dal príspevok môžete čítať a pozerať na nové odrody. 
Vlčia labka jabloň🍏, 10.12.2024 Obsahuje fotku
Francúzka spoločnosť dala príspevok o tejto staršej odrode jablone Patte de Loup.
Jablká v tvare srdca🍏, 9.12.2024 Obsahuje fotku
Na viacerých zahr. stránkách písali o pestovateľovi z Ukrajiny, ktorý dorába zaujímavé tvarované jablká v plastových obaloch.Je tam aj video priamo zo sadu ako aj otvára plastový obal.
Podpník M200 🍎, 9.12.2024 Obsahuje fotku
Momentálne veľmi prezentované jabloňové podpníky M200, G11, mne sa podarilo tieto podpníky zohnať na Morave, zaštepil som do nich 3 rôzne odrody a uvidím ako sa umňa na nich bude odrodám dariť. Sú tam aj zverejnené hruškové podpníky tiež sa mi... celý příspěvek >
Vanlangenaker🍎, 7.12.2024 Obsahuje fotku
Belgický inštitút doporučuje zákazníkom aby kupovali ovocie od domácich pestovateľov dali fotky ich predávaných odrôd je tam toho viac dám len niečo. 
Najkrajšie jablko 🍎🍏, 7.12.2024 Obsahuje fotku
Aj takto oslavovali záhradkári Mikuláša na iných fórach. 
Gala Nerissimo 🍎, 7.12.2024 Obsahuje fotku
Vždy dávajú niečo nové na facebooku tak sem dám Gala Nerissimo. 
Cosmic Crisp 🍎, 6.12.2024
Ano🍎
Najkrajšie jablko 🍎🍏, 6.12.2024 Obsahuje fotku
Dobrý priateľ Peter Molda z vedľajšej dediny dal teraz krásne foto zo svojho sadu ktorý pokryl čerstvý sneh.Na skúšku tam ešte nechal jablká Envy.
Fruit Poland Veľtrh 🍎, 6.12.2024 Obsahuje fotku
Zdravím Mičurina v r..2022 som dal kámošovi z Moravy vrúble 3 odrôd tento rok mal už úrodu, ale má veľký sad a tie jablká obral z ostatnými odrodami zabudol ich okoštovať za 2 týždne tam idem pre vrúble musím si ich naštepiť. Red Romance, Snap... celý příspěvek >
Fruit Poland Veľtrh 🍎, 6.12.2024 Obsahuje fotku
Dnes Poliaci predtavili ďalšiu odrodu ktorú pestujú Magic Star. 
Nirosa 2🍑, 5.12.2024 Obsahuje fotku
Teraz záhradkári a pestovatelia dávajú spomienky zo sadov letná úroda.Pestovateĺ z Maďarska Kovács dal svoju spomienku z marhuľového sadu odroda Nirosa 2
Fruit Poland Veľtrh 🍎, 5.12.2024 Obsahuje fotku
Už dva dni Poliaci na veľtrhu propagujú túto odrodu Snap Dragon, dokonca aj plechovky z nápojom tejto odrody. 
Kaukaz 🍐, 5.12.2024 Obsahuje fotku
Maksim Garanka dal dnes video, kde prectavil novinku v jeho sade prvá úroda hruška Kaukaz oberal ju 23.srpna, 23.augusta dozrieva asi o 3 týždne neskôr je to neskoro letná hruška šťavnatá, sladká. Video v jazyku UK moc stoho nerozumiem.
Cosmic Crisp 🍎, 5.12.2024
Ja ju pestujem aj dvaja kámoši v Česku na budúci rok prvá úroda chuťovo je to vynikajúce jablko. 
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika