|
Paprika Rodrigo, 17.11.2023  Dnes 17.11.2023 jsem otrhal ve foliovníku posledních 11ks španělských paprik Leanta. Některé už ani nedozrály, zůstaly zelené. Největší červená paprika vážila 41dkg. VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 11.11.2023 Pokud vam to nevadi tak napiste cislo VASEK5 |
 |
|
 |
Paprika Rodrigo, 11.11.2023 Napiste jak vam poslat seminka nikdy jsem nic neposilal pres ZAHRADA.cs VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 11.11.2023 Jedna se o venkovni papriky na jednom keru byva v prumeru 6 az 8 plodu zalezi take na odrude cim vetsi plody tim mene plodu a naopak ker stale roste a prirustaji dalsi mensi plody kdyz je pekny podzim nektere dorostou do technicke zralosti... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 2.11.2023 muzete napsat proc nefunguje asi nekde delate chybu ja ho mam dva roky a jsem snim max spokojen uspesnost u mne je 75 procent vasek |
 |
Paprika Rodrigo, 29.10.2023  První foto odrůda PANACHE od firmy DOBRASEMENA, váha papriky 30dkg. Ostatní od 15-20dkg. Foceno 21.10.2023. Druhé a třetí foto odrůra španělská LEANTA, zelená asi už určitě nedozraje. Foceno 29.10.2023. Čtvrté foto poslední úroda paprik LEANTA.... celý příspěvek > |
 |
Mýdlo draselné: Přírodní spojenec v boji proti škůdcům na rostlinách, 24.10.2023 Velmi dobra pripominka vasek |
 |
Řízkování maliníku, 21.10.2023 Dekuji vam za odpoved ale az se maliniky za nekolik roku rozrostou kolik nechat prutu na 1m cterecni at to neni prehustene vasek |
 |
Řízkování maliníku, 20.10.2023 Doby den mel bych dotaz jak daleko sazet od sebe nove maliniky jeden prut a po dvou letech kolik nechat prutu z jedne sazenice vasek |
 |
Paprika Rodrigo, 3.10.2023 Asi jsem se spatne vyjadril nepsal jsem na poli ale polni mysleno venkovni jsou pestovane na zahradce u domu od vysadby bez zadnych foliovych krytu letosni uroda paprik hodnotim jako mirne nadprumerna VASEK5 |
 |
|
 |
Paprika Rodrigo, 3.10.2023  První foto polní paprika Anastázie od firmy OSIVA MORAVIA. Druhé foto polní paprika NELA F1 od firmy MoravoSeed. Foceno 1.10.2023. VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 24.9.2023  První foto paprika polní odrůda Montana, druhé foto Cajenský pepř. Foceno 22.9. VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 19.9.2023  Paprika skleníková odrůda Stanley F1. Foto 17.9.2023. Letos jsou plody dost deformované, jinak mají mít krásný hranatý tvar (jak jsou vidět v hypermarketu). U mě je to ve skleníku i foliovníku hodně velký podprůměr. Z venkovních paprik jsem letos... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 10.9.2023 Pane Walter Mate uplnou pravdu ve druhem skleniku mam keriky male dalo by se řic uplne zakrsle na nem dve max tri papriky nektere zdeformovave zakrsle tenkostene o prumeru pet cenimetru ktere se nedaji vubec pouzit k jidlu zajima me jak... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 10.9.2023  Letos se mi osvědčily skleníkové papriky odrůda Rubika od firmy SEMO. Ostatní odrůdy mě zklamaly. Na některých keřících byla jedna maximálně tři plody paprik a některé keříky byly dokonce bez plodů. VASEK5 |
 |