|
Paprika Rodrigo, 17.9.2024 Pane Milan HP vy mi lichotite i kdyz se vubec necitim na rytire nebo krale ale udelalo mi t o velkou radost VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 17.9.2024 Neni to drzy dotaz ano mate pravdu je to paprika MONANTA omlouvam se za preklep je videt za dukladne ctete prispevky a jsem rad ze jste me na chybu upozornil VASEK 5 |
 |
|
 |
Jaký nátěr, 13.9.2024 Ja na starou drevnenou kulnu pouzivam stary vyjety olej delam to kdyz je pekne slunecno aby to krasne vpilo do dreva asi jednou za pet let vasek |
 |
Podzimní pěstování zeleniny, 9.9.2024 Dekuji vam pane Walter za odpoved ja to asi delam od zacatku spatne ja seminka vyseji do kelimku od ramy a potom az vzejdou prepikiruji do kelimku od jogurta a az potom do zahonu vy sysevate primo do zahonu mel jsem odrudu Bristol je to rana... celý příspěvek > |
 |
Podzimní pěstování zeleniny, 8.9.2024 Nadherne pekinske zeli co to mate za odrudu me v takovem vedru slunce spalilo vsecny male sazenicky a to jsem nekolikrat denne zaleval VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 2.9.2024  Paprika polní MONTANA, technická zralost světle zelená, botanická zralost červená. Foto 1.9.2024. VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 19.8.2024  Venkovní papriky odrudy MONTANA, EVA BONETA a NELA.Foceno 18,8 2024 Vasek5 |
 |
Okurka- skleník- choroba, 16.6.2024 Muzete napsat jaky pripravek bude uciny podle me uz je pozde vasek |
 |
Paprika Rodrigo, 25.5.2024 Dekuji panu WALTERU a ptam se ho jak mu rostou papriky LEANTA ja je mam letos bidne vyska zatim jen do 15 cm VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 24.5.2024  Sadba skleníkových paprik odrůdy Red Jet F1 a Rodrigo připravena na výsadbu do skleníku. Foto bylo pořízeno 11.5.2024. Dnes už jsou nasazené ve skleníku. VASEK5 |
 |
|
 |
Výběr sekačky, 19.5.2024 Pekne jste mu to rekl |
 |
Rosolovitá hmota z kmene broskvoně, 4.3.2024 Skuste za sucheho pocasi ocisti ranu mirne ocelovym kaktacem az do ziveho dreva a potrit dukladne naredenym rostokem ocet voda pomer 1ku3 dilum po zaschnuti pretrit stromkovym balzamem pocitejte stim ze to... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 12.2.2024 Ten kryt je stary pruhledny bakelitovy z nejakych byvalych elektrickych krytu ktere mi presne zapadnou do podmisek substrat pouzivam z vlastniho kompostu ktery je vyroben jen z kompostovaneho listi ktery... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 11.2.2024  Semínka paprik jsem vysel 20.ledna. Pod misku s kelímky jsem dal na radiátor a přikryl folií. Jak malé sazeničky nadzvedálaly sezimu, přenesl jsem je pod misku na jižní stranu parapetu okna a přikryl plastovým krytem. Po týdnu jsem úplně kryt... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 20.11.2023 Nato ze je skoro konec listopadu pekna uroda VASEK5 |
 |