Příspěvky uživatele - 2.247

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rubin-letni řez, 18.8.2024
Jedná se o tzv.Gaucherův řez, ale právě u jabloní plodících na dlouhých větvích nevím zda provádět to druhé zkrácení, když kvetou a plodí na koncích větví.
Rubin-letni řez, 18.8.2024
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na letní řez jabloní plodících na dlouhých větvích typu Rubín, Rubinola..aby nedocházelo k vyholování větví.Pochopila jsem, že se musí provádět letní řez.Rez jsem provedla na začátku července, kdy jsem letorosty... celý příspěvek >
Cukety po uvaření hořká, 7.8.2024
Ano, vždy ji chutnam před vařením.Ma se před vařením ochutnat jestli není hořká a pokud ano tak vyhodit.
Cukety po uvaření hořká, 6.8.2024
Dobry den, chtěla bych se zeptat čím to může být, že před vařením je cuketa v pořádku a až když se uvaří je hořká?Všude jsem se dozvěděla, že je hořká již před vařením a tudíž jedovatá, ale my ji máme hořkou až po uvaření.Cim to může být a je to také... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika