Příspěvky uživatele - 113.110

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Usychání jeřabin, 15.8.2024
Krásný den, Mám stejný problém, stromy takto zasychají už několikátým rokem (5-6?) a tudíž nijak zvlášť nerostou. Jde o jeřáb klasický z lesa, ale i o zahradní kultivary. Našla jste příčinu a řešení??? Děkuji Michaela
Plotostrih na habrový plot, 15.8.2024
Děkuji, to by byla asi nejlepší zkušenost od zkušených, ale ti asi používají profi přístroje, kde je cena asi jinde než u těch běžných. Nyní mám elektrický plotostrih Bosch s lištou 50 cm a potřebuji něco lehčího, možná by se mi hodila i zkušenost s... celý příspěvek >
Plotostrih na habrový plot, 13.8.2024
😂 Práce je pro mě relax, ale už je třeba trochu si to začít ulehčovat, ne ale až tak moc ;-)
Plotostrih na habrový plot, 13.8.2024
Krásný den, prosím o radu vás zkušenějších. Potřebovala bych výkonný plotostrih na stříhání habrového plotu o výšce ca3m a šířce 1,5 metrů. Jsem žena, takže preferují neco lehčího a mám problémy s karosarpàly, tak snad i něco šetrnějšího, nějaký... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika