Příspěvky uživatele - 114.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnednuti kvetu hortenzie, 17.8.2024
Ta hortenzie je celkem bídná. Od května by měla být podstatně větší i kdyby to byla malá odrůda. 
Hnednuti kvetu hortenzie, 17.8.2024
Už jsem to psal mnohokrát. Voda ze zálivky se musí "vypařit" přes listy rostliny, vypařit z půdy a přebytek se musí vsáknout do okolní půdy. Vždyť je to tak jednoduché. Malinká rostlina "vypaří" trochu. Jakýkoliv mulč, kamínky výparu brání. Takže... celý příspěvek >
Hnednuti kvetu hortenzie, 16.8.2024
Takáto malá rostlinka, v mulči a zalévaná každý den a že to tím není? V tom vašem písku v Hradci zalévat můžete 2-3x za týden. Jinde stěží.
Hnednuti kvetu hortenzie, 16.8.2024
Od května zasazená, takže ne čerstvě, zamulčovaná, každý den zalévaná, to nevydrží žádná kytka. Stačilo by zalít tak jednou týdně, možná ani to. Ale kořeny nadměrnou zálivkou mohou být už uhnilé, takže zmátoření již nemusí nastat.
Cyprusovec leylandský - vytvorenie sukromia, 10.8.2024 Obsahuje fotku
Živý plot po pěti? letech
Živý plot, jak jsem psal, u benzinky
Cupressocyparis není žádný prcek. Tady je sazenice cca po dvaceti? letech.
Hnojiva, 9.8.2024
Dát 1490 Kč za litr nějakého výluhu, který je pro rostlinu asi jak pro člověka lízátko, no, pro prodejce skvělý.
Cyprusovec leylandský - vytvorenie sukromia, 6.8.2024
Ty odkazy jsem samozřejmě vyzkoušel před odesláním, ale nezobrazuje to správně po vložení. Ta místa jsou u benzinky mezi slovenskou Skalicí a Holíčem, druhé místo je kousek za Skalicí směrem zase na Holíč.
Cyprusovec leylandský - vytvorenie sukromia, 6.8.2024
Cupressocyparis roste rychle. Ale co je rychlé taky hodně naroste. Na údržbu to je dřevina k uzoufání. U jedné benziny nasadili tak před dvaceti lety živý plot a takto vypadá po15? letech? Google každý rok neaktualizuje. Jezdím někdy... celý příspěvek >
Halehaven, 3.8.2024
Halehavem je vynikající. Ovšem potřebuje teplý rok, což snad deset let již splňuje. V trochu chlednějším roku moc dobrý není. Halehaven jsem měl před lety, po silném napaden kadeřavostí mi uhynul. A právě, že chuťově zdaleka nebyl výborný každý rok,... celý příspěvek >
Co je to za strom, 1.8.2024
Podle listů by to Zelená být mohla. Zelená r. mimořádně chutná pilatkám. Je nutný postřik, jinak napadnou mnohdy komplet všechny plody, takže kolikrát to vytváří dojem, že nebyla opylená, protože plod není žádný.
Mantet, 27.7.2024
U mě velmi rychle zmoučnatělo. U vás, přeci jen ve vyšší poloze než na jihu může být skvělé.
Co je to za strom, 27.7.2024
Na slivoni máte docela dost dlouhých, jednoročních výhonů. Zřejmě je každoročně dosti stříhaná, proto ty dlouhé výhony. To je nejspíše důvod, proč po tak dlouhé době jenom roste a jak jste psal, nekvete. I když vysadíte vedle nějakou jinou odrůdu... celý příspěvek >
Mantet, 25.7.2024
Rubín je i v teplých oblastech velmi dobré jablko. Ovšem daleko lepší je ze středních poloh. Jsou tam i jemné kyselinky, takže chuť je výraznější, skvělá. Z nízkých teplých oblastí je více sladké.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika