Příspěvky uživatele - 71.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 17.7.2024
Já ale například Kukyho snaze často chemicky ošetřovat rozumím, ale sám jsem minulý rok rajčata nestříkal ani jednou. V září (nevzpomínám si přesně kdy) najednou všechno onemocnělo, tak jsem sklidil kloudná rajčata a nechal to být. Letos jsem ještě... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 15.7.2024
Mně začaly venkovní rajčata nedávno teprve vybarvovat a přičítám to pozdnímu výsevu. Staré osivo Goldkrone jsem nevyhodil a tím pádem se opět objevují na stonku ony hnědé fleky, které prozatím nečiní žádné potíže. Díky naší větší spotřebě rajčat jsme... celý příspěvek >
Počasí 2024, 13.7.2024
Pozitivní určitě je, že se doplňují zásoby vody v půdě. Oproti suchým rokům před rokem 2020 je to už čtvrtý rok, kdy začalo v průběhu vegetačního období pršet. Nejlépe je to vidět v písníku, kde stoupla voda za tyto vlhčí roky minimálně o metr.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika