Příspěvky uživatele - 236.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejranější odrůdy slivoní, 30.6.2024 Obsahuje fotku
Nedoporučuji, viz. vlákno Azura. (odpověď předřečníkovi). Letošní nejranější švestky vypadají takto: Herman - nic, Ruth Gerstetter - nic. Juna - tři plody, Emper - několik prvních plodů. Po vlhkém jaru řádí "dírkovitost" listů. U meruněk se díky... celý příspěvek >
Broskyne 2024, 30.6.2024 Obsahuje fotku
MH: Perfektní, Martine.  Zřejmě dobrá náhrada za Shraz. Pro mě zůstává nejchutnější červencová broskev FM3. Asi tři plody FM3 byly na falešné Dianě - výborné. Na tu novou Dianu jsem zvědavý, stromek má jeden plod, který je o něco větší než... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 30.6.2024 Obsahuje fotku
WALTER: Domníval jsem se, že preferujete u diskutujících především slušnost. Nějak jste polevil. MH: Přiložil jsem "mikro fotečku" jediného plodu již poškozeného Bergevalu. Chuť jistě originální ve stylu Orangeredu, netypicky meruňková. U Ceglédi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika