Příspěvky uživatele - 212.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskyne 2024, 22.7.2024
Ty barvy nektarinek se nějak náhodně v tomto čase potkaly, ani jsem to nečekal. Může za to i záměna té první nektarinky na fotce - bělomasky, měla zrát původně o měsíc později a nakonec to vypadá že je to taky Super Queen nebo Snow Queen nebo třetí... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 21.7.2024 Obsahuje fotku
Dužiny. MH
Meruňky 2024, 21.7.2024 Obsahuje fotku
250kg meuněk, tak to jste machr, že jste tolik uhlídal, v časech kdy se cenní každý plod. A vedro by mělo meruňkám naopak svědčit ne? Poslední plod Zard a Vynoslyvij, 15-20% Brix. Vynoslyvij jižní meruňková chuť výborná, Zard měkčí šťavnatý... celý příspěvek >
Broskvoň Regina, 21.7.2024
Pěkné jsou Reginy. Už jsem pořídil letos tu Princess . Jsou ty odrůdy zrající asi všechny naráz v čase RH, toho bude moc. MH
Broskyne 2024, 21.7.2024 Obsahuje fotku
Dužiny. MH
Broskyne 2024, 21.7.2024 Obsahuje fotku
Nastal čas nektarinek. MH
Nejchutnější odrůdy broskví, 20.7.2024
A co ty další Royal. V nabídce prodejců jsou také Royal Gem, Royal Vee, Royal Lee, Royal Majestic, jsou to všechno taky nejlepší nebo to platí jen pro Royal Glory? Za světově nejlepší odrůdu, se lze dočíst, je považována broskva O"Henry. MH
Broskyne 2024, 20.7.2024
Ano, všechny Redhaven měkké ještě nejsou, dohromady tak třetina je obraná i s těmi ožranými havětí. Mě by zajímalo jestli je možné, že kdysi byl jiný typ Redhaven zcela odlučitelný od pecky, to jsem plody normálně v ruce rozpůlil odtržením -... celý příspěvek >
Broskyne 2024, 19.7.2024 Obsahuje fotku
Red Haven, univerzální průměrná vyrovnaná chuť všech plodů, nikdy nezklame (když nezmrzne). MH
Meruňky 2024, 19.7.2024
No jo, Samo byl totiž franský kupec. Máte je na památku - stoletá pohroma, příští bude až rok 2124, ještě že tak  MH
Meruňky 2024, 17.7.2024 Obsahuje fotku
Cafona Dužina MH
Meruňky 2024, 17.7.2024 Obsahuje fotku
Vidím, že vám je deště taky potrhaly. Mi se líbí i netradiční chutě, vůbec nevadí když meruňka chutná do broskví nebo ty exotické chutě to je super, aspoň nějaká změna. U mě deště nezvládla Cafona, dužina je pevnější lehce křupavá a je náchylná... celý příspěvek >
Broskyne 2024, 17.7.2024 Obsahuje fotku
Dužina nektarinka. MH
Snowqueen/Superqueen sice zmrzly komplet, ty neochutnám, ale jeden stromek s názvem,,Crasiommolo" se těm bělomasým nektarinkám hodně podobá. Dužina je krémová až bílá, velmi šťavnatá. MH
Dozrál Redhaven, zachráněný před mrazem topením. Měkké plody jsou hodně napadány havětí. Jinak velmi dobrá odrůda, zatím žádné jalové plody. Od pecky nejsou moc odlučitelné, vzpomínám, že před lety odlučitelné od pecky byly, rozkrojené půlky šly od... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika