|
Příspěvky uživatele - 168.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámý keř, 19.2.2025 Po mnoha týdnech jsem se zase na fórum dostal, tak všechny zdravím.
Jsem přesvědčen, že to opravdu je kalina a domnívám se, že kalina tušalaj - Viburnum lantana.
Josef. |  | Můžete prosím určit jehličňan, 18.6.2024 Doplním: Jednoznačně jde o smrk a to nejspíše o formu s řídkými metlovitými větvemi. mohou to být například odrůdy/formy: Cranstonii, virgata, viminalis apod. Ono je takovýchto typů větší množství a kdo se v tom má vyznat?
Josef. |  |
|  | Skomirajici tlustice, 18.7.2023 Ona to opravdu plíseň, respektive padlí nejspíš opravdu bude. Vyhledejte si přípravky proti padlí a tlustici postříkejte, nejspíše opakovaně. Pak se jí nejspíše bude dařit lépe. Josef. |  | Určení rostliny, 28.6.2023 Mně to připadá, jak křehkýš vodní.
(Ale pokud se dočkáme květů, bude se rostlinka určovat lépe).
Josef. |  | O jakou bonsai se jedná?, 14.6.2023 Mně se zdá, že je to Ficus retusa.
Josef. |  | Jaká rostlina, 16.5.2022 A co třeba "malý kozel" ;-)
Josef. |  | Stálezelený keř, 2.2.2022 Ptačí zob - Ligustrum - to určitě je.
Josef. |  | Co to je za kaktus?, 13.10.2021 Snad by to mohl být Cereus peruvianus monstrosus?
Josef. |  |
 |
|
|
|