Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 21:38
Vijan na výhonech se prý objevuje už za třetím listem. Tvoje řízky to potvrzují. Když dělám řízky v tom červnu, oškubu všechny velké listy a nechám jen šošolku. Tam, kde to neudělám, či dokonce ponechám i vijan (je mi ho líto), zakořenění trvá déle.... celý příspěvek >
Papriky 2025, 20:20
Já je taky zatím nemám kam dát. Milan
Nevzešel česnek, 15:42 Obsahuje fotku
Našel jsem, možná, řešení: balkon. Takhle vypadá česnek na balkóně. Nejlíp ze všech. Ale bude muset být dobře hnojen. Teď jsem mu dal síran amonný. S tou cibulí je to zajímavé, že u Vás je to naopak. No, uvidím, jak půjde letos ta ze semínka. Tu... celý příspěvek >
Papriky 2025, 15:25
Krásný. Tos mě potěšil. Ty moje vypadají dost podobně. Moc jsem spěchal, protože půjdou až do zahrady. Do skleníku by byly akorát. Milan
Papriky 2025, 15:21 Obsahuje fotku
Slovo větrem učiněno jest. Já zase spěchal moc. Ty na snímku jsou ty, co mají přijít do zahrady a jsou u manželky na okně. Ty na balkón už kvetou a mají 1 plůdek, ale jsou zahrabané v džungli na mém okně. Chytly zbytky herbicida z koupeného kompostu,... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 29.3.2025
Brzo nás někdo sprdne, že jsme na špatném vlákně. Milan HP
Rajčata 2025, 29.3.2025
Díky. Ale upřímně řečeno, ono mi ani nic jiného nezbývá. Objednávám sadbu brzy, abych dostal svou oblíbenou odrůdu, takže mi došla už koncem ledna. Nějaký čas vydržela v garáži, ale pak jsem usoudil, že by ve tmě klíčila do délky. Takže jsem je dal... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 29.3.2025
Dneska jsem vypakoval 20 sazenic rajčat odběratelům. Takže se mi uvolnilo trochu místa pro druhou várku. Ale to podivné je, že včera nebo předevčírem jsem si všiml, že mi leze další rajče z várky vyseté 28.2. Cristal od Bobbyho. První (a asi... celý příspěvek >
Hnojení záhonu pro cihuli, 28.3.2025
Ano, došlo k nedorozumění. Vyhledal jsem si originální text v angličtině. Potassium sulfate promotes starch content The reason for this is the chloride ions, which hinder the transportation of carbohydrates of photosynthesis from the leaves... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 28.3.2025
Jsou fakt pěkný. To jsou ty, co přijdou na balkón? No, ptám se proto, že při pohledu na předpověď počasí jsem ještě nezprovoznil balkonovník. Možná se do toho pustím zítra. Kdy je tam tak chceš vynést natrvalo? Milan
Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025
Proste jak chcete, to nejsou bludy. Jestli to nevíte vy, je to váš problém. Milan HP
Z toho si nic nedělejte, já jsem tu za exota. Jde jen o to, zda to místo, kde rostly smrky, není příliš překyselené. Popelem kyselost snížíte. No a já doporučoval brambory, protože ty můžete hnojit chlévskou mrvou v dostatečném množství, případně... celý příspěvek >
Ale draslík podporuje polymeraci jednoduchých cukrů v bramborách. Tedy vznik vyšších cukrů, tedy škrobu. Ověřeno vlastním pěstováním. Zkuste si to vygooglit. Milan HP
No, já jsem toho názoru, že čím víc toho o zahrádce víme, tím míň chyb naděláme. Však to víte. Změření pH nevyžaduje žádné vysoké školy. Prodávají se jednoduché zahradnické testy. Mne to napadlo kvůli těm smrkům: jak moc je to kyselé. A tak trochu... celý příspěvek >
Hnojení záhonu pro cihuli, 26.3.2025
Podíval jsem se na kyselosti půd pro zeleniny. Nejnižší pH prý snášejí brambory. A protože ty snášejí i hnojení mrvou či jinými organickými hnojivy, slepičinec nemůže škodit. A pro zvýšení pH vymáčený dřevěný popel, z něhož byla slita voda. I když by... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika