Příspěvky uživatele - 49.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výstava Taliansko, 14.10.2024 Obsahuje fotku
Niekoľko obrázkov z tejto výstavy okrem ovocia tam boli aj domáce výrobky mäsové, vína atď. 
Sunrise Magic 🍎, 14.10.2024 Obsahuje fotku
Niečo o tejto odrode Sunrise Magic si môžete prečítať. 
Spoločnosť Sambóa🍎, 14.10.2024 Obsahuje fotku
Návšteva sadov hodnotenie odrôd začína. 
Bellamira, 13.10.2024 Obsahuje fotku
Dnes Buharský záhradkár zverejnil príspevok o tejto odrode Bellamira 2 mesiace skladovanie v ladničke chuťovo píše dobrá, určite aj tu niektorý záhradkári pestovali túto odrodu. 
Žraloči zub🫐, 13.10.2024 Obsahuje fotku
Priateľ zo Srbska mi ponúkol vrúble tejto slivky má ju od pestovateľa z Ukrajiny poslal aj jeho video tak som ztoho spravil niekoľko fotiek, ale mne moc tieto ázijské slivky nechutia sú len sladké a štavnaté chce za to vrúble jabloni neviem či to... celý příspěvek >
Fred🍐, 13.10.2024 Obsahuje fotku
Na výstave v Madride ma zaujala hruška Fred bola vysoko ocenená.
Výstava Madrid 🍑, 13.10.2024 Obsahuje fotku
8.9.10. tento mesiac sa konala medzinárodná výstava ovocia v Madride mňa zaujali odrody marhúľ a hrušiek. Boli tam zverejnené odrody ktoré som pred týždňom sadil z kontajnerov.Bol som pre ne u kámoša Šandora v Maďarsku.  Colorado, Lido,... celý příspěvek >
Spoločnosť Sambóa🍎, 13.10.2024 Obsahuje fotku
Táto spoločnosť sa pestuje tieto 3 odrody včera o nich písala.Jednu z nich som koštoval bola výborná samozrejme jablko z dovozu. 
Watercore🍎, 13.10.2024 Obsahuje fotku
Watercore je v Číne veľmi populárne teraz o tom písali.
Chantecler🍏, 11.10.2024 Obsahuje fotku
Dnes bolo písané o tomto jablku Chantecler a prectavené bolo aj odroda Stellar.
Kavkazské jablko 🍏, 11.10.2024 Obsahuje fotku
Jablko ktoré sa používa pri šlachtení.
UEB6581 🍎, 11.10.2024 Obsahuje fotku
Kámoš mi poslal 2 zahraničné stránky o tejto odrode niečo stoho sem dám.
Jabloň Ghiva, 11.10.2024 Obsahuje fotku
Zaujímavý poznatok o tejto odrode pán Walter uvidím ako dopadne umňa. 
Jabloň Ghiva, 10.10.2024 Obsahuje fotku
Túto odrodu som tento rok vysadil uvidím aká bude.
Galant Lumaga 🍎, 10.10.2024 Obsahuje fotku
Zdravím Mičurina Morgana Kizuri som jeden stromček dostal od kámoša pekne mi rastie sľúbil že mi prinesie okoštovať aj jablká tak sa teším. 
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika