|
Hokuto🍎 1,8kg, 4.12.2024  Čítal som teraz o tomto jablku Hokuto vážiacom 1 8kg, haluze asi musia byť vyviazané inak by tak ťažké jablká polámali stromček. |
 |
Aura yellow 🍏, 3.12.2024  Tento týždeň najviac populárne jablko Aura v usa.Články boli dlhé dám len niečo vo fotkách. |
 |
|
 |
Deň stromů🌳, 1.12.2024  V ďalšom videu Mexický pracovník ukazuje ako sa zmení počasie v usa pri Atlantickom oceáne, keď už by mali oberať jablká. |
 |
Deň stromů🌳, 1.12.2024  Dnes dal príspevok Martin Ludvík je tam video ako Mexický pracovník natáča neobrané jablká v sadoch Washington taká škoda nemá to do oberať. Foto z videa trochu špatné foto ale tá zimná nádhera škoda jabĺk. |
 |
Bella🍎, 1.12.2024  Ďakujem pán Walter marhulky mám v nadmorskej výške 126m.n.m skúšam aj rôzne prípravky proti mrazu možno to pomohlo to sa uvidí znova na jar.V celej dedine marhulky zmrzli či som mal šťastie neviem. Susedia to nechápali vzali si potom odomňa dozreté... celý příspěvek > |
 |
Snap Dragon 🍎, 1.12.2024  Poľská výstava sa blíži chodia na ňu aj Buzrlovi pani na obrázku tam bude predstavovať viac odrôd a hlavne Snap Dragon. |
 |
Stellar 🍎, 1.12.2024  Zasa niečo o tejto odrode na čítanie Stellar. |
 |
Bella🍎, 1.12.2024  Zdravím vás ja sa odradiť nenechám píšu mi a telefonujú kámoši z Česka aj keď tu nedávajú príspevky tak ich moje novinky zaujímajú aj keď niekdy z chybami.Z konkurenčného fóra mi píšu že neregistrovaný záhradkár je Hawkeye píše v češtine, ale mne to... celý příspěvek > |
 |
Bella🍎, 30.11.2024  Vidím ako tu pekne o mne píšte neregistrovaný Karolko odhal svoju tvár ha, ha zato vám posielam darček k Vianociam. |
 |
Lukasova, UTA🍐, 30.11.2024  Lukasova hruška už zo zelenej prešla do žltej farby s červeným líčkom chuťovo je to vynikajúca hruška, tak isto aj hruška UTA naraz dozreli zanimi na fotke jablká Red Jonaprince teto rok sú málo vyfarbené bývajú tmavšie aj chuťovo sú slabšie.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Bella🍎, 30.11.2024 Som veľmi rád že sledujete moje príspevky ja tie vaše nikde nevidím.?Keby som sem nedával príspevky celý rok ste ticho ani pes by po vás neštekol. |
 |
Aura,Iris,Pomix🍎, 30.11.2024  Niečo od Španielov včera tieto odrody prezentovali. |
 |
Sprizzle 🍎, 30.11.2024  Ďalšia odroda jablko Sprizzle. |
 |
Bella🍎, 29.11.2024  Pre odborníka na odrody píšete odveci táto spoločnosť sídli v Bolzano Italia, kde bola medzinárodná výstava, veľtrh, tam si nedovolia dať takú odrodu akú ste tu napísal. |
 |
ALDIamo🍎, 29.11.2024  Ďalšia nová odroda pre zahradkára ktorý možno dostane záchvat h, ha. |
 |