Příspěvky uživatele - 26.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Počasí 2024, 8.6.2024 Obsahuje fotku
Počasí zatím houbám přeje, alespoň u nás v Jižních Čechách. Dnes jsem se opět prošel po mých místech v lese (650mnm) a mohu být spokojený, tentokrát bude i něco na sušení. Walter
Předpěstování košťálovin, 8.6.2024 Obsahuje fotku
V současnosti tedy mám na záhonech už jen kapustu Předzvěst a zelí Dynamic a pár květáků. Zítra vyseju zelí Murdoc F1 pro pozdní pěstování po raných bramborách. Bohužel celé letošní moje pěstování je poznamenáno rozsekáním listů mladých rostlin... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 8.6.2024
Ve středu jsem do toho řízl a sklidil z velkého záhonu všechny košťáloviny. Nebylo na co čekat, zejména na listech květáku se začala nebezpečně množit molice a v růžicích se schovávali dřepčíci. V avízovaném horku dokážou vcelku rychle růžice květáku... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 8.6.2024
Samozřejmě může mít někdo jiný názor, u nás doma jsme se ale shodli, že odrůda raného zelí Pylon, kterou letos poprvé zkouším, má dost kořenitou chuť a není příliš křehká, takže dušené zelí je z ní výborné, ale zasyrova v salátu nám nejede.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika