|
Příspěvky uživatele - 26.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Počasí 2024, 8.6.2024  Počasí zatím houbám přeje, alespoň u nás v Jižních Čechách. Dnes jsem se opět prošel po mých místech v lese (650mnm) a mohu být spokojený, tentokrát bude i něco na sušení. Walter |  | Předpěstování košťálovin, 8.6.2024  V současnosti tedy mám na záhonech už jen kapustu Předzvěst a zelí Dynamic a pár květáků. Zítra vyseju zelí Murdoc F1 pro pozdní pěstování po raných bramborách. Bohužel celé letošní moje pěstování je poznamenáno rozsekáním listů mladých rostlin... celý příspěvek > |  |
|  | Předpěstování košťálovin, 8.6.2024 Ve středu jsem do toho řízl a sklidil z velkého záhonu všechny košťáloviny. Nebylo na co čekat, zejména na listech květáku se začala nebezpečně množit molice a v růžicích se schovávali dřepčíci. V avízovaném horku dokážou vcelku rychle růžice květáku... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 8.6.2024 Samozřejmě může mít někdo jiný názor, u nás doma jsme se ale shodli, že odrůda raného zelí Pylon, kterou letos poprvé zkouším, má dost kořenitou chuť a není příliš křehká, takže dušené zelí je z ní výborné, ale zasyrova v salátu nám nejede.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|