|
Příspěvky uživatele - 212.219
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Afinita myrobalanu s meruňkami pri očkovani, 26.6.2024 Mirabelku mám Nancyskou (na myrobalánu), ale ještě jsem na ni nic nerouboval, takže nevím. Osvědčené podnože pro meruňky používají školky Wagenheimovu nebo Zelenou ryngli. Rouboval jsem meruňky i do Domácí a taky bez problému. Kdybyste rouboval na... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 25.6.2024 Oprava - Medová/Miodová... asi polská odrůda nebo možná mají přímo stromky z polska. MH |  |
|  | Meruňky 2024, 25.6.2024  Korzár - díky, takže Flavorella je povedená
Poslední Vanillacot plody měly 25-28% Brix, nejsladší plod jsem naměřil 30,5% Brix... je to nejsladší meruňka. Nejméně cukernatý plod měl 22% Brix i to je dost, výborné jsou sladce vanilkové šťavnaté,... celý příspěvek > |  | Afinita myrobalanu s meruňkami pri očkovani, 24.6.2024 Na myrobalán podnož z koupeného stromku nebo ze školky - používají selektované a ty mají afinitu dobrou s meruňkama. Špatná afinita se týká myrobalánů nakopaých u cesty nebo semenáčů z posbíraných pecek a vypěstovaných doma... na ty se má naštěpit... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 24.6.2024 Ty Apriqueen na fotce vypadají skvěle velké, barevné... podle násady nic nepadá ani nehnije?
A jaké jsou ty Flavorely v porovnání s Pluotama.. jako Dapple fire apod.. psal jste, že jste je už zrušil, nikdo to nechtěl jíst, meruňky byly lepší.... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 24.6.2024 O Koolgat píšou:
Zrání jako ORANGERED® Bhart
Ovale shape, 3A size in majority
Bright bicolor apricot with a pronouced red overall
Aromatic and perfumed, fine and compact texture, firm flesh, very juicy
Mají být,,voňavky ". Jstem zvědav... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 23.6.2024  Vanillacot jsou opravdu už zralé všechny, malé sladké. Nezvykle brzo, je jich jen pár a mají dost slunka tak jsou zřejmě urychlené, VP jsou ještě zelené. MH |  | Meruňky 2024, 22.6.2024  Vanillacot dužina. MH |  | Meruňky 2024, 22.6.2024  Po bouřkách už se pustily první Vanillacoty, malé ale sladké 23-25%Brix. MH |  | Meruňky 2024, 21.6.2024  Dužiny - Vlevo,,Bulida" z květináče. Vpravo Perlecot MH |  |
|  | Meruňky 2024, 21.6.2024  Vlevo,,Bulida" z květináče. Vpravo Perlecot MH |  | Meruňky 2024, 21.6.2024  Dozrál Perlecot úplně do měkka, lepí prsty velmi sladký 23% Brix. Chuť dobrá uspokojivá. Leskory nebo Carmentopy jsou lepší, ale hodně hnily. Perlecoty vůbec nepraskají po dešti, odolné, pěkné. Současně první měkké plody Bulidy, nevím jestli zrání... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 20.6.2024 Apriqueen. meruňkový rok u vás.
U mě po bouřce spadnul druhý plod Big Red, ten byl už lepší. V chuti chybí opět meruňkovitost i vůně, ale objevila se tak jako předloni na lépe vyzrálem plodu vyšší sladkost, tentokrát nikoliv fádnost, ale... celý příspěvek > |  | A co vaše višně?, 20.6.2024 Špaci v hejnech mi žerou jen Burlat, potom později jako teď višně už žerou jen kosi, ty mi ale nevadí, jsou to domácí miláčci , krmím je i ohryzkama z jablek, nejradši mají Goldeny, pak se chodí klidně co hodinu koupat do mísy. V druhé zahradě... celý příspěvek > |  | Broskyne 2024, 20.6.2024  Francoise přezrálá dužina. MH |  |
 |
|
|
|