|
Příspěvky uživatele - 61.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci 2022, 28.5.2024 Myslím si, že ověřit jestli kofein opravdu škodí slimákům, je jednoduché. Uvařit silnou kávu například z levné Jihlavanky a střiknout to na slimáky. Pochopitelně soc nepomáhá a mletá káva má kofein v pro slimáky nepoživatelné formě. Nějak tak doufám,... celý příspěvek > |  | Záhony po zelenině ležící ladem, 28.5.2024 Stojím před problémem co udělat se záhony v době, když nebudu moct docházet na zahradu a něco tam dělat. Je mně jasné, že pokud tyto záhony nebudou po dobu jednoho roku nějak udržované, tak se tam rozšíří jednoleté i trvalé plevele (pýr, svlačec,... celý příspěvek > |  |
|  | Slimáci 2022, 28.5.2024 Souhlasím. Kofein je dobře rozpustný a většinu z něho v té kávě vypijeme, V tom socu už skoro nic nezůstane. Vítám to, že někdo s tím chce začít. Jinak to není žádná babská rada (kterých je u nás až přespříliš), ale způsob ověřený oficiální... celý příspěvek > |  | Slimáci 2022, 28.5.2024 Zajímavé..
Vladimír |  | Brokolice Nine Star, 27.5.2024  V sezóně 2021/2022jsem brokolici Nine Stars pěstoval z podzimního výsevu jako ozimou. Někde jsem se dočetl, že je možné začít s jejím pěstováním už na jaře a tak jsem ji letos vysel.Jedná se o vytrvalou rostlinu s touto charakteristikou:
Vzácná... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 20.6.2023 k 5311:
Mám to udělané z materiálu, který jsem měl na zahradě.
Vladimír |  |
 |
|
|
|