Příspěvky uživatele - 211.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc ryngle - zkroucené listy, 21.5.2024 Obsahuje fotku
Výstavka
Nemoc ryngle - zkroucené listy, 21.5.2024
Dobrý den, děkuji (i Lídě) za tu pilatku. Nasbíral jsem nějaké opadané plůdky i pár kandidátů na opadnutí a asi mají vpichy od pilatky. Přiložil jsem výstavku. Takže to je asi hlavní důvod neúrody. Teď na stromě zbyly nějaké desítky plodů asi... celý příspěvek >
Nemoc ryngle - zkroucené listy, 20.5.2024 Obsahuje fotku
Díky za ten odkaz. Podíval jsem se na to a vidím, že těch vlnovníků jsou mraky a vesměs mají nějaké na povrchu nějaké ďobky, zrnka, výrůstky apod. Já jsem hádal vlnovník višňový podle první odpovědi v tomto vláknu, která ho zmiňuje, a dále jsem... celý příspěvek >
Nemoc ryngle - zkroucené listy, 20.5.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, asi mám stejný problém. Mám ryngli starou asi 5 let, na jaro je obsypaná květy, pak jsou tam stovky malých plodů, postupně opadávají a plodů velikosti asi 2cm už zůstává jen pár desítek. Loni dozrály asi 3 plody, byly celkem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika