Příspěvky uživatele - 68.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr sekačky, 19.5.2024
mlč tupče
Él. motorova pila Narex, 19.5.2024
Musím konstatovat, že Narexky nejen, že žerou ztrátový olej jako praštěné, ale jste už 7. člověk co znám s toutou vadou. Narexku bych si nikdy nekoupil. Plasták, o kterém prodejce na Youtube tvrdí, že jsou to pomalu nejlepší El. pily... celý příspěvek >
Výběr sekačky, 19.5.2024
V ČR jsou dva druhy lidí a zahradkářů.Chytří, to jsem třeba já a pak hloupí, to jsou ti co nejsou jako já. Ti hloupí kupují všemožné Hechty, Rivalky, nedejbože si nechají poradit od dementů ajtáků v Mountfieldu, coby v prodejně šrotů a bazénů o... celý příspěvek >
Strunova sekacka - kovova struna, 19.5.2024
Hezkou Neděli. Máte štěstí, že taková kapacita na tuto mechanizaci, jako jsem já, dnes ráno u kávy horlivě odpovídá na pro něj relevantní dotazy, napříč těmito fory.  K lanku, už přes 10 let se snaží někdo občůrat výdrž struny tím, že... celý příspěvek >
Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 19.5.2024
Hezkou Neděli všem! Zaprvé, k diskuzi ohledně směsi. 3 měsíce stará, fakt není probléma když to někdo zadře, tak protože má levnou hnusnou čínu a ta mnohdy vyžaduje 1:25 mix a ne 1.50 jak je zažité 50 let u značkových strojů... Často prodejce... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika