|
Příspěvky uživatele - 68.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr sekačky, 19.5.2024 mlč tupče |  | Él. motorova pila Narex, 19.5.2024 Musím konstatovat, že Narexky nejen, že žerou ztrátový olej jako praštěné, ale jste už 7. člověk co znám s toutou vadou. Narexku bych si nikdy nekoupil.
Plasták, o kterém prodejce na Youtube tvrdí, že jsou to pomalu nejlepší El. pily... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr sekačky, 19.5.2024 V ČR jsou dva druhy lidí a zahradkářů.Chytří, to jsem třeba já a pak hloupí, to jsou ti co nejsou jako já.
Ti hloupí kupují všemožné Hechty, Rivalky, nedejbože si nechají poradit od dementů ajtáků v Mountfieldu, coby v prodejně šrotů a bazénů o... celý příspěvek > |  | Strunova sekacka - kovova struna, 19.5.2024 Hezkou Neděli.
Máte štěstí, že taková kapacita na tuto mechanizaci, jako jsem já, dnes ráno u kávy horlivě odpovídá na pro něj relevantní dotazy, napříč těmito fory.
K lanku, už přes 10 let se snaží někdo občůrat výdrž struny tím, že... celý příspěvek > |  | Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 19.5.2024 Hezkou Neděli všem!
Zaprvé, k diskuzi ohledně směsi. 3 měsíce stará, fakt není probléma když to někdo zadře, tak protože má levnou hnusnou čínu a ta mnohdy vyžaduje 1:25 mix a ne 1.50 jak je zažité 50 let u značkových strojů... Často prodejce... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|