Příspěvky uživatele - 167.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 28.5.2021
Ahoj KUKY, tady na severní moravě je dle eagri již riziko v červeném. Mám tady Revus Top, Ridomil Gold, Flowbrix, Acrobat. Nikdy si nejsem jistý jakou koncentraci volit, třeba Revus Top udává 6ml/2-6L vody. Ridomil Gold opět 25g/2-6L vody. Jaké... celý příspěvek >
Suchá skvrnitost listů peckovin, 28.5.2021
Díky vývoji počasí je tlak monilie obrovský. 4 postřiky na meruňkách nestačily, aby se na Leskoře neobjevilo několik povadlých větviček, to samé na višni a třešni. Včera tedy další postřik Talentem s Dithane.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 17.5.2021
Dík KUKY  bohužel začalo pršet už kolem 5h ráno a prší tady neustále, pršet má ještě i zítra. letos je to stejně jako minulý rok tragické.
Rozkvétání meruněk 2021, 29.4.2021
Děkuji Petře ;) Signum jsem naposledy aplikoval spolu s Championem tuším 24. Dubna, zítra nebudu doma. Vzít to ještě jednou pro jistotu Prolectusem? (V sobotu nebo neděli, jak dovolí počasí)
Rozkvétání meruněk 2021, 26.4.2021
Návsí, Severní Morava 360 mnm ve 3h ráno -4°C při meruňkách jsem topil čtyřmi malými pícky na uhlí. Jestli to mělo nějaký význam se uvidí později. Rozkveteno je cca 90% Broskve zatím jen asi 10%. Dnes je chladno ale slunečno, nějakých 8°C večer to... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 20.4.2021
12. dubna jsem aplikoval Signus, nyní je rozkvetlých cca 30-80% květů. Jelikož přestalo poprchávat tak zvažuji vzhledem k dalšímu vývoji aplikaci druhého postřiku. Volit Prolectus a při dokvétání Signum nebo nyní opět Signum a Prolectus na konce... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 15.4.2021
Na Jablunkovsku je už třetí den vše pod sněhem. V pondělí jsem stačil ošetřit Champion + Signum, rozkvetlých bylo cca 10-20% květů. Další postřik budu cílit během kvetení a po odkvětu a to Prolectusem, zvažuji ještě jednou Signum. Duben bude celkově... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 12.4.2021
Dnešní kontrola stavu rozkvétání: Bergeval, Leskora a Goldrich mají shodně otevřeno jen pár květů. Na večer hlásí ochlazení a sníh, další 4 dny může tady v beskydech napadnout až 50cm sněhu. Před týdnem jsem aplikoval Champion (proti mrazu). Pro... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 5.4.2021 Obsahuje fotku
Tady na severní Moravě už meruňky taky začínají nasazovat na květ. Návsí 360 mnm
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 30.1.2021
Sekačky jsou si hodně podobné. Výkon 5,5 - 6 na šířku sečení je optimální další vaše požadavky jsou v pohodě. Každý očekává od sekačky, že bude sekat, dolívat benzín a nebude nic udržovat a opravovat je docela rozšířený názor. Pak se tyto názory liší... celý příspěvek >
Pink Lady, 1.11.2014
Pěkně zdravím pane sadaři. Asi jste si koupil zajíce v pytli když vy tak skušený sadař si neseženete informace o odrůdě kolik potřebuje slunečních dní nebo sadařite v Itálii.
Vystava marhul a broskyn, 19.7.2014 Obsahuje fotku
Posilám ještě pro představu dvě fota o výstavě. Pan Fiala se zapomněl zmínit že doc Paulen prováděl druhým rokem letní řez meruněk s oduvodněním proč to dělá. Tento seminář a výstava je velice dobrý počin a těším se na další ročník.
Podnož P 14, 14.4.2014
Jméno P 14 Skupina: Jabloň Skierniewice, Polsko Náchylnost k chorobám a škůdcům: málo náchylná k hnilobě a rakovině, strupovitosti a padlí Odolnost proti mrazu: vysoká Vlastnosti: Patří do skupiny półkarłowych. Stromy na této podnoži... celý příspěvek >
Opylovače hrušní, 14.3.2014
Tady máte popsané opylovače pro jednotlivé hrušně.
Boscova lahvice, 18.11.2013
Když chcete chutnou hrušku která je dlouho zrala a chutná voňavá tak si sežente odrůdu Xenie budete ji jíst i v březnu.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika