|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2025, 21:51 Milane, dík za radu s tou rychlostí zakořenění, vijany odstříhnu, samozřejmě chápu, že tak malá rostlina nemůže uživit plody, ale nafotil jsem to, přišlo mi to zajímavé v tuto dobu, kdy všechny sazenice ze semen v jakémkoli stádiu mají k založení... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 21:39 Mám z raných jen odrůdu Springcrest, dále FM3, Redhaven a Cresthaven, 14 stromků. Míval jsem i Fairhaven a to mi zajišťovalo přísun broskví od začátku července do začátku září. Letos mám v úmyslu zapěstovat Harbinger. |  |
|  | Papriky 2025, 16:59 Máte ty papriky pánové opravdu pěkné. Jen obdivuji, sám bych je neměl kam dát, tak ať se jim daří. |  | Nemoc třešně, 16:02 Děkuju moc za dobrou radu, pane SPCH. |  | Papriky 2025, 15:57 Pěkné silné rostliny. |  | Nemoc třešně, 8:50 jakou máte zkušenost s odstraněním lepu z kůry stromku, čím to jde nejlépe? |  | Broskvoně 2025, 30.3.2025 Tahle zahrádka je v centrální části města v uzavřeném bloku zeleně a panují zde o něco příznivější podmínky, ovšem za cenu toho, že také všechno rozkvétá dříve. Nicméně minulý rok jsem ovoce sklízel jen zde a třeba na okraji města, kde mám zahradu s... celý příspěvek > |  | Nemoc třešně, 30.3.2025 prosím, zkuste vyfotit celý stromek. Těžko se orientovat, když nám stav stromku servírujete po kouscích. Fotky nezajistí pohled v trojrozměrném zobrazení a tak stromek nevidíme stejně, jako vy. A ještě k vkládání fotek, prosím, pokuste se nafotit a... celý příspěvek > |  | Papriky 2025, 30.3.2025  Ještě v zimě jsem tvrdil, že žádné papriky letos pěstovat nebudu a už v tom zase lítám. |  | Papriky 2025, 30.3.2025 moc pěkné sazenice👍 |  |
|  | Rajčata 2025, 30.3.2025  Mezitím postupně nechávám zakořenit další řízky z rajčete, které roste od října, na snímku s květy za 4. listem. |  | Rajčata 2025, 30.3.2025  Taky budu muset vyřešit, kam s nimi. |  | Nemoc třešně, 30.3.2025 Těžko posoudit z jednoho snímku. Asi korová nekróza peckovin. Postupuje odspodu nahoru, to by pak odpovídalo možné infekci pletiv v místě zakrácení terminálu v minulosti. Z fotky nepoznám, jestli je napadený celý obvod kmínku, ale oproti zdravé části... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 29.3.2025  Včera už jsem něco vysadil na venkovní záhon. |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 Máte pravdu, to by bylo to správné místo. Někdy je mi v létě těch milých tvorů líto, když vidím, jak těžce se s horkem vyrovnávají. |  |
 |
|
|
|