|
Přesazení Japonské vrby, 23.9.2024  Tak mám přesazeno včetně borovice a bobkovisne. Do dir jsem přidal substrát a kýbl vody. Otázka je jak často a kolik zalévat pokud nebude pršet? |
 |
Přesazení Japonské vrby, 23.8.2024 Dobrý den, kdy asi bude optimální čas na přesazení? Někdy v září? Přes léto vrba zase povyrostla. Měl bych ji před ostříhat? Nebo jáky je správný postup? Děkuji. |
 |
|
 |
Přesazení Japonské vrby, 13.5.2024  Dobrý den, je možno ještě teď přesadit tuto vrbu? Výška cca 160 cm. Bohužel špatně zvolené místo hned u plotu. Děkuji. M. |
 |
Suché větve bobkovisne, 11.5.2024 Dělám vše stejně jak poslední dva roky. Jeste minule leto a podzim byly nádherné. |
 |
Suché větve bobkovisne, 10.5.2024 Některé větve už od spoda suché a některé nahoře az |
 |
Suché větve bobkovisne, 10.5.2024  Mají asi 3 roky, vysoké něco kolem 1 metrů. Pravidelné hnojíme a zastřihávám na podzim. |
 |
Suché větve bobkovisne, 9.5.2024 Dobrý den, jeste na podzim jsem měl krásné keře bobkovisne, ale z jara se chytlo jen pár větví a zbytek ne. Nevim co teď dělat. Jestli čekat nebo rovnou uříznout? Děkuji za případné rady. Martin |
 |
Hnědnutí jehličí borovice, 16.8.2023 Tak jednou týdně zaléváme |
 |
Hnědnutí jehličí borovice, 15.8.2023  Dobrý den, je to normální jev nebo je to nějaká choroba? Letos na jaře zakoupena a přesazena do většího květináče. Děkuji Martin |
 |
Hnědé a suché listy bobkovisne, 26.3.2023  Dobrý den, třetí sezonu máme nasazené bobkovisne a letos poprvé po zimně se mi nějak nezdají. Co by mohl být za problém? Listy hnědé a hodně opadávají. Přes zimu bylo i mínus 18 asi pár dnů, nemohlo umrznou? Bylo na nich i hodně sněhu. Děkuji za... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Schnutí borovice, 18.11.2022 Ještě tedy zkusím poslední šanci ji dát do země. Můžu teď v tom počasí? Děkuji všem za rady. Martin |
 |
Schnutí borovice, 17.11.2022 Už opravdu nic nepomůže? Ani přesadit do země? Proč se to stalo? Dekuji |
 |
Schnutí borovice, 17.11.2022  Dobrý den, prosím o radu, jestli někdo nevíte, co může být s naší borovičku. Máme ji již dva roky pořád na stejném místě v květináči a letos v létě začla postupně usychat. Nevíme si rady. Děkuji Martin |
 |