Příspěvky uživatele - 95.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení Japonské vrby, 23.9.2024 Obsahuje fotku
Tak mám přesazeno včetně borovice a bobkovisne. Do dir jsem přidal substrát a kýbl vody. Otázka je jak často a kolik zalévat pokud nebude pršet?
Přesazení Japonské vrby, 23.8.2024
Dobrý den, kdy asi bude optimální čas na přesazení? Někdy v září? Přes léto vrba zase povyrostla. Měl bych ji před ostříhat? Nebo jáky je správný postup? Děkuji.
Přesazení Japonské vrby, 13.5.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, je možno ještě teď přesadit tuto vrbu? Výška cca 160 cm. Bohužel špatně zvolené místo hned u plotu. Děkuji. M.
Suché větve bobkovisne, 11.5.2024
Dělám vše stejně jak poslední dva roky. Jeste minule leto a podzim byly nádherné.
Suché větve bobkovisne, 10.5.2024
Některé větve už od spoda suché a některé nahoře az
Suché větve bobkovisne, 10.5.2024 Obsahuje fotku
Mají asi 3 roky, vysoké něco kolem 1 metrů. Pravidelné hnojíme a zastřihávám na podzim.
Suché větve bobkovisne, 9.5.2024
Dobrý den, jeste na podzim jsem měl krásné keře bobkovisne, ale z jara se chytlo jen pár větví a zbytek ne. Nevim co teď dělat. Jestli čekat nebo rovnou uříznout? Děkuji za případné rady. Martin
Hnědnutí jehličí borovice, 16.8.2023
Tak jednou týdně zaléváme
Hnědnutí jehličí borovice, 15.8.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den, je to normální jev nebo je to nějaká choroba? Letos na jaře zakoupena a přesazena do většího květináče. Děkuji Martin
Hnědé a suché listy bobkovisne, 26.3.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den, třetí sezonu máme nasazené bobkovisne a letos poprvé po zimně se mi nějak nezdají. Co by mohl být za problém? Listy hnědé a hodně opadávají. Přes zimu bylo i mínus 18 asi pár dnů, nemohlo umrznou? Bylo na nich i hodně sněhu. Děkuji za... celý příspěvek >
Schnutí borovice, 18.11.2022
Ještě tedy zkusím poslední šanci ji dát do země. Můžu teď v tom počasí? Děkuji všem za rady. Martin
Schnutí borovice, 17.11.2022
Už opravdu nic nepomůže? Ani přesadit do země? Proč se to stalo? Dekuji
Schnutí borovice, 17.11.2022 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu, jestli někdo nevíte, co může být s naší borovičku. Máme ji již dva roky pořád na stejném místě v květináči a letos v létě začla postupně usychat. Nevíme si rady. Děkuji Martin
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika