|
Příspěvky uživatele - 149.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to mrazem nebo chorobou, či škůdcem?, 26.4.2024 Tak to asi zmrzlo ne? Ted bych to nestrikal nicim... |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 24.4.2024 Ja mam vsechny svestky v haji. Mam asi 7 stromu a vse totalne zcernalo. Jablone v kvetu taky konec vse pomrzle. U nas nebude vubec nic.
Co jsem videl je 100 procent v loji. |  |
|  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024 Merunky mate ko. Nemuzou vydrzet minus 3 vse opada. |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024 Tak ja mam vse total... orech uz neexistuje a jablone zcernaly. |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024 Okres Jicin, mrznout zacalo jiz ve 23h a mrzlo celou noc. Rano v 5h bylo u zeme -5,7 stupnu. Mereno digitalnim kalibrovanym teplomerem. Takze letos budeme zavarovat listi a travu. Bude to jako v roce 2012, to jsem mel 3 svestky na 4 stromech. |  | Čerpadlo na zavlažování, 24.4.2020 Postřikovače budou simultárně zapojene, všech pět na ráz.
Postřikovače budou mit parametry - 2 bar 14 l/min, 3 bar 17,2 l/min, 4 bar 19,9 l/min.
Litráž okolo 120l/min je kvuli doplňování kádě na trénink hasičů.
Vedle v obci opravdu levne... celý příspěvek > |  | Čerpadlo na zavlažování, 23.4.2020 Dobrý den, sháním radu ohledně výběru čerpadla.
Potřebuji doporučit nějaké čerpadlo nebo alespoň parametry pro čerpadlo na závlahu hřiště.
Které čerpadlo by mi obsloužilo zavlažovací systém
1: Nadzemní nádrž 8 m3
2: Vedení bez... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|