|
Příspěvky uživatele - 113.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024  další fotka |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024  Další fotky |  |
|  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024  Taky mi začínají gumovatět, především ten Hargrand. Velkopavlovická s Leskora se zdá být OK, ale uvidíme, vše může ještě opadat, ale je naděje, že snad alespoň něco přežije. Měl jsem ráno asi v 1 metru nad zemí -3°C. Výše to nemuselo být tak hrozné.... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024 Tak dle mého názoru tohle je určitě KO. Sám takovéto prasklé plody mám a je to odrůda Hargrand. I kdyby to nebylo KO, tak prasklý plod podlehne zkáze dříve, než stihne dozrát. |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.4.2024  Zdravím všechny, u mne dnes ráno maximálně asi -3°C. Broskve, švestky a třešně všechno měkké tmavé takže to je KO. Ale nejsem si jistý jablky a meruňkami. Na fotce je velkopavlovická a rubín. Je to zmrzlé nebo ne?? Meruňky mám ještě asi 4 odrůdy malé... celý příspěvek > |  |
|
|
|