Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nevzešel česnek, 10.3.2025
S tím promrznutím máte asi recht, jeden osamělý mráz to nezpůsobí. Osobně nevěřím těm bulvárním zprávám o teplém únoru, možná někde v karibiku. Loni v únoru vše narašilo a následně zmrzlo, letos mrzlo celý únor. Bohužel se k bulvárnosti zpráv o... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoní 2025, 10.3.2025
Mám zahradu ve fakt větrném místě a kadeřavosti se daří, že bych ji mohl prodávat.
Nevzešel česnek, 10.3.2025
Ale přece neznamená, že to co je u vás, je všude.
Kadeřavost broskvoní 2025, 9.3.2025
Potíž je ten, že pan W. podle jeho údajů stříká v naprosto nesmyslných terrmínech oproti metodice a kadeřavost nemá.
Předpěstování košťálovin, 7.3.2025
Záleží jaké ty mrazy budou. Obecně neprospívají ničemu. Seřízlé zelí nové hlavičky udělá, ale roste to velmi pomalu a rozumný užitek z toho není. Zkuste to. Lepší je mít připravenou sadbu rané zeleniny a nasázet ji.
Počasí 2025, 6.3.2025
Vztahuju to k zdejší délce, šířce a výšce. Vždycky jsem závistivě četl návody v moudrých knihách "vyséváme již začátkem března". Podle mně není nic zmeškáno. Doposud v noci stále mrzlo k -5. -6. stupňům. Jestli je sucho jinde neposoudím, na... celý příspěvek >
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025
Čtu nepozorně. Dotaz je nesmyslný.
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025
Mísím se poněkud zbytečně, ale nedá mi to. Pokud jde o dům v naší zeměpisné poloze, to odvádění vlhkosti bude asi potřebné nejvíc v zimě. Opadavá rostlina v zimě nic neodvede, nebo jen zanedbatelné množství. Neopadavá něco odvede, ale násobně méně... celý příspěvek >
Počasí 2025, 15.2.2025
PzP máte úplnou recht. Jen bych dodal, že i když plůdky (čehokoliv) "přejde" mrazík a ony to vydrží, ve výsledku to "není ono". Ale bohužel na dobu, kdy se zjara postupně oteplovalo a pak přišel den, kdy mrzlo naposled, už si vzpomínám jen... celý příspěvek >
Počasí 2025, 12.2.2025
Ale pak by to všechno uzrálo v červnu a celý léto byste chodil po sadu s rukama za p. a koukal na usychající listí. Není kam chvátat, Je únor a ten bílý, jak je známo, pole síli.
Počasí 2025, 11.2.2025
Já bych o s tou láskou trochu poopravil. Ono nejde o lásku, ale o to, že zima je potřebná a užitečná. Pro přírodu a zahradu. Když je v létě zima a v zimě teplo, stojí to za houby jak víme. O co víc si příroda v zimě odpočine, o to radostněji a s... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoní 2025, 10.2.2025
Něco pro hračičky. Otevřete si v prohlížeči stránku chatgpt.com a do vstupního pole vložte "Jak ochránit broskvoně proti kadeřavosti" A budete čubrnět. A můžete zadat třeba "obléhání Prahy Švédy", nebo "předpěstování košťálovin". Trochu mně to děsí.
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 9.2.2025
"Rajčatář" mi znělo tak tristně. Ještě mám týden čas, seju kolem půlky února kvůli světlu. Dobrá zpráva je, že snad začali do pytlíků taky přidávat část čerstvých semen.
Zanedbaná vinná réva, 9.2.2025
Správná rada. Jen bych dodal, že v létě se musí letorosty které nemají násadu hroznů nemilosrdně vylámat. Ponechají se případně jen ty, které plánujete na prodloužení, nebo výměnu.
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025
Jak to vidím. Není tu důsledně určené, že se musí psát jen o starých nebo jen o nových odrůdách a už vůbec ne zda jabka či švestky. Je to otevřené fórum, někdy až moc. Ono to bývá tak, že po zapojení do diskuse, unesen nesnesitelnou lehkostí... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika