Příspěvky uživatele - 158.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň okurková?, 29.6.2024
Začínající sviluška
Problém se sršny, 27.6.2024
Já bych dal pořádnou síť s rámem, nejen proti sršním. Je to užitečný tvor.
Rajčata 2024, 26.6.2024
Vladimíre, mohl bys mi poradit, ty rajčata či si mi poslal semena, už se po krupobití matori, jak se zdá většina jsou keřová, e to tak? Tedy nevystipovat? Umím jen tyčková, malá rada by se hodila, děkuji. Jde o ta partenokarpicka, a také ty srdce.ono... celý příspěvek >
Řez rozvětvených letorostů, 26.6.2024
Broskev, já zkracuji na polovinu vše nad 30cm, tak za měsíc
Hadovky - deformované plody, 19.6.2024
Netuším, ale okurka je na zemi, myslím že by mohla být ozrana od slimáka proto pak hnije. Co se týká deformace, nemyslím si, to jen v marketu musí být okurka rovná.
Okurka- skleník- choroba, 16.6.2024
Ne vždy stačil jeden smaceci postřik vertimec a ok. A ve skleníku pozdě není, klidně bych vedle vysil další semeno okurky, budou holt dýl.
Okurka- skleník- choroba, 16.6.2024
Potvrzuji.
Rajčata 2024, 14.6.2024 Obsahuje fotku
Ahoj, prosím o radu. Vzhledem k tomu že moje zahrada dostala nálož kroupu, stonky na rajčatech začínají obrážet, a já vybírám vhodné zalistky na vypěstování nových stonku. Dotaz zní, čím stříkat proti plísni, co je nejméně škodlivé, protože tomu se... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 13.6.2024
Paní, je to plíseň bramborová. Dnes jsem ji našel na bramborách, mimochodem na eagri už varování 14dni. Zítra musím postříkat. Před pár dny mospilan na mandelinky, zítra ridomil. Ano už se neprodává, ale na nať brambory to risknu.
Předpěstování košťálovin, 8.6.2024 Obsahuje fotku
Tak k mému potěšení ta brokolice není brokolice, ale zelený květák, tak sláva.
Rajčata 2024, 3.6.2024
Ano. Holt to bude trvat. Nechci jiné sazenice, i když jeste u nás v zahradnictví prý něco mají, mám vybrané odrůdy. Něco určitě obrazi, už se to i děje. Jen musím znovu vysit cuketu, ta úplně zmizela. Cibule se pěkně regeneruje.
Rajčata 2024, 1.6.2024 Obsahuje fotku
Další, ani skleník žije, celkem asi 4cm vrstva krup, hustá smršť.
Rajčata 2024, 1.6.2024 Obsahuje fotku
A já mám sklízeno. Pěkné krupobití, snad něco obrazi.
Předpěstování košťálovin, 24.5.2024
Paráda
Předpěstování košťálovin, 23.5.2024
No mně to nijak netrápí, krom toho že jsem nějak zamotal odrůdy, všude brokolice a tu já můžu nejmíň. Nejsem vegetarián, spíš mne to baví. Včera jsem rozsadil Růžičkovou kapustu pro dvouletou vnučku, ta ji miluje, navíc rodiče jsou vegani, tak aspoň... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika