|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rouby jabloně, 8.3.2025 Já dnes zakoupil ve fytosu, kmínek také knipovany. |  | Předpěstování košťálovin, 4.3.2025  No já mám led svítidlo 120cm, tam je pásek plastu jen nasunut v profilu. Ty ale myslíš žárovku, tam tipuju ulomit nebo uříznout, bude to přilepené. |  |
|  | Kadeřavost broskvoní 2025, 3.3.2025 Ale to vše jen proto, aby se zdůvodnilo zdražení všeho. Teplá zima, studená zima, sucho, nebo zase mokro, to je pořád dokola. Ale nikdy se už nic nevrátí. Klasika. |  | Předpěstování košťálovin, 2.3.2025  Vejtaha. Takové krásné sazenice jsem ještě neměl. Vlevo vepředu zelí pylon, za ním kedlubny, vpravo květák a za ním celer. Hlavně zelí je pěkně silné košaté a nevytahle. |  | Vada na kmeni jabloně, 25.2.2025  Ahoj, prosím o radu. Na kmeni a větvi se objevila loni nějaká nemoc kůry. A teď co s tím, mám v plánu to ořezat do zdravého, to bude půl obvodu, vydesinfikovat octem a zatrit balzámem s přidanou mědi, nebo co by jste doporučili? Děkuji. |  | Papriky 2025, 16.2.2025  Tak papriky prepikyrovane, zelí a kedlubny také, ještě mne čeká celer, v březnu rajčata a netuším, jestli bude taková zima, kamnto vše dám. |  | Čištění řetězové pily, 13.2.2025 Ještě vám poradím ohledně odmaštění řetězu. Táta dělal léta v lese a řetězy skladoval v plechovce ponořené v oleji. Aby čepy byly promazané. A nebyl sám. To jen taková malá technická. |  | Kdo by mohl doporučit herní platformu pro rekreaci, nutně ji potřebuji, 10.2.2025 Sám se ptám, sám si odpovím. Trapný, že to až nejde zastavit. |  | Papriky 2025, 9.2.2025 Já mám s klíčivosti největší problém s kubistou a Amy, oboje čerstvé semena. Zajímavé. |  | Papriky 2025, 8.2.2025 Ahoj, jen se podělím o zkušenost. Po letech předpěstování paprik ve vysevnim substrátu, kdy nebyl jedinny problém, jsem si řekl že to zkusím s perlitem. Největší chyba. Polovina paprik má helmicky, hodně je divně zkroucenych, druhá půlka ani... celý příspěvek > |  |
|  | Jak jste te na tom s korozí u vašich sekaček, 29.1.2025 Já vím, mimo téma, ale já mám plastovou, oranžovou už asi 20 let, nijak necistim a neřeším, stále kvoka. To odejde dřív motor Tecumseh. Ale je to obyč bez pojezdu. Vzhledem k zacházení a bydlišti v boudě i na mrazu se divím že jsem ji ještě... celý příspěvek > |  | Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025 Velice sofistikované pane, to jsem teda asi bordelar. |  | Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025 Si že mne děláte srandu? Tam jsem se toho teda moc nedozvěděl, pokud to bylo na mně 🫣. Takové základy, to se předpokládá že to zname, že jo. |  | Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025 Chápu. Ale sazenice měly ve finále asi 30cm, přesto ten 9cm kelímek prorostlý prostě nebyl. |  | Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025 Já loni poprvé použil kelímky od pulkilovych jogurtu s úmyslem mít co největší kořenový systém, ale ani zdaleka mebyly kořeny prorostlé celým substrátem, něco dělám asi špatně. tak uvažuji o menších s tím že se mi na okno vejde víc a zároveň to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|