|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špičaté zelí, 30.12.2024 Máte to krásně najemno, super |  | Udit klasicky dřevem nebo elektřinou?, 28.12.2024 Takže nejde o dřevo ale o parní uzení, no to je na vás. Těch pár polen drevatse dá sehnat vždy. Při dnešní ceně elektřiny... |  |
|  | Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 26.12.2024 Pane vlastimile, Tož, něco na slimáky z fosforečnanu potřebují na příští sezónu, mám zájem o dvě kila, jaká je vaše nabídka? |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 24.12.2024 Přeji všem krásné vánoce a hlavně zdraví. |  | Prorůstání kořenů od sousedů, 8.10.2024 Já to napíšu naplno. Než abych to kopal a dřel se, vzal bych to roundupem a fertig. |  | Rajčata 2024, 15.9.2024 Milane, díky za nabídku, připrav mi je, vyzkouším, a vypadá to že sortiment vybraných odrůd už budu mít hotov. Plán je mít většinu odolných plus naše nej plus nějaká srdce, abych aspoň polovinu úrody měl bio a co nejdéle do podzimu. Díky. |  | Rajčata 2024, 15.9.2024 No to zase ne, můžu si dovolit je koupit, jen jsem nechtěl podporovat nenazranost semenaru. Tedy pokud je uvidím někde, zakoupim. Přesto díky. Já teď, hlavně pro tchýni pěstuji Ildi, mraky plodů ale chuť tam není. Zkusím místo ní goldkrone, bude jen... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 13.9.2024 A já myslel, Petře, že nějaké vyloupnete z G a G a něco si vyměníme. |  | Rajčata 2024, 13.9.2024 Tak ta srdce jsou, zdá se mi, chuťově méně výrazné, ale dobré. Super je, že mají velmi, velmi málo semen, hlavně tajga, samé maso. Určitě tedy každý rok po jedné rostlině budu dávat. Porovnával jsem s Angelle - zatím naše nej, a rubilicious, ty mne... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 13.9.2024 Milane, ještě nevím, já se vrátil teď z Turecka a hned rýma a ucpané uši, hnus. Ztratil jsem i trochu chuť. Hned jsem to radši sklidil co je zralé, jak pořád prší, kdo ví jak to dopadne. Samozřejmě poreferuji, ale chuť má každý jinou no. Jinak zatím... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 13.9.2024  První úroda srdci |  | Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 12.9.2024 Já bych doporučil jednoznačně Tornádo, jako kluk jsem se tím cpal pořád, mamka vždy někde vzala sazenice, to byla bašta, ale jak říká Milan, možná je to jen tou krásnou vzpomínkou na dětství. |  | Schnutí listů - choroba?, 2.9.2024 Začínající podzim? Plus nějaká septorioza. Mám to také u šeříku v nádobě. Možná k tomu nedostatek draslíku a horká zemina. Myslím nic závažného. |  | Hadovky - zakrnělý konec, 2.9.2024 Mívám ti také, každý rok, hnojim a zalevam jako na začátku sezony. Zdá se že už to prostě mají za sebou. Možná odumřelé kořínky. Když totiž rostlinu vytrhnu, opravdu v zemi skoro nedrží a kmen vytáhnu skoro bez kořenů.snad poradí někdo |  | Rajčata 2024, 2.9.2024  První ochutnávka |  |
 |
|
|
|