Příspěvky uživatele - 200.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk 2021, 7.4.2021 Obsahuje fotku
Pardon, zamlžená čočka.
Rozkvétání meruněk 2021, 6.4.2021
Co máte za merunku pane Waltere, že vám již nakvetá? U nás v polabí se ještě nic neděje.
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 29.3.2021
Topné kabely zahřejí při mrazu jen bezprostřední okolí. Pokud bude mít kabel náležitou délku, můžete pomocí kolíčků zachránit pár desítek plodů, pokud vám za to stojí.
Rozkvétání meruněk 2021, 15.3.2021
Nádhera... To by bylo kdyby meruňky kvetly jako kdysi v půlce dubna a člověk se mohl bát o úrodu jen při zmrzlejch.
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 8.3.2021
Ještě k tomu kolečku... Dnešní kolečka se dělají z tenkého plechu, takže před použitím kolečko něčím vypodložit. Vzhledem k tomu, že to naše kupovala moje paní, občas mi ráda připomene díru v něm. 😀
Hruškovice, 17.11.2018
Ahoj mam asi kvas hotový, ovoce je propadle na dně a stává je navrchu.Kvasilo to 6 týdnů. Měřil jsem cukr a jsem cca na 7%.nevim jestli se ještě da něco udělat aby bylo cukru méně. Díky za radu Dušan
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika