|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bažanti, 22.1.2024 Chytit, zakroutit krkem, nechat týden odvěsit, oškubat, vykuchat, upéct. Živí se hmyzem a červy, mají rádi mravenčí kukly. |  | Počasí, 18.1.2024 Ne, sedím doma v teple a šiju. |  |
|  | Rajčata 2024, 18.1.2024 Sláva Porýní asi není špatné rajče, je to poměrné staré šlechtění, uváděné jako "osvědčená odrůda" v knihách Kutiny a Šrota. Nicméně po vyzkoušení ji dál nepěstuju, v mých podmínkách je velmi pozdní a chuť sice není špatná, ale taky nijak zázračná.... celý příspěvek > |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 14.1.2024 234.91: ono vám je nějak bráněno v odchodu? |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 14.1.2024 V palivovém benzínu, tedy destilátu z ropy je jako přídavek metyléter a trocha lihu. Složení vám prozradí strýc Gůgl. Nikdo tu neví co tam lejete za srágoru, kde ji kupujete a co s tím děláte, Ta diskuse je na nic. |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 V benzínu žádná řepka není. |  | Motor Honda GCVx 200--zlobí volnoběh, 13.1.2024 A zkoušel jste to řešit nějak jinak, třeba stabilizátorem, nebo jiným benzínem a podobně? Přehazovat po týdnu karburátory mi připadne poněkud blbé. |  | Počasí, 10.1.2024 Tak si to přečtěte pozorně a zamyslete se. Co vypadá "logicky" vysvětluje Kuky "nelogicky". Pro amatéra. Například přezimování strupovitosti, nebo mandelinky. |  | Počasí, 9.1.2024 Vcelku souzním s pana K. popisem slimejše. Taky mi připadne, že loňský rok nebyl tak kalamitní a taky používám tvrdou chemii, zejména při vzcházení výsevů, jinak bych nic nesklidil. Problém je, že zahrádka je v místě silného "infekčního" tlaku, potok... celý příspěvek > |  | Nový web, 8.1.2024 Zlatavu pěstuju, ale nevím, co hledáte a zda bych mohl být radou užitečný.
Pro 234.91: vlez mi na záda, balvane. |  |
|  | Počasí, 8.1.2024 A co slimáci, pane K.? |  | Pěstování ozimé zeleniny, 7.1.2024 A protože vím co vím, a to je, že každou zimu se tady ta desítka (minimálně) ukáže, už moc neexperimentuju. |  | Skladovanie jabĺk 🍎, 7.1.2024 To je pro nás ale nesmírně cenná informace. Děkujeme vřele za spam. |  | Pěstování ozimé zeleniny, 6.1.2024 Připadne mi, že se tu dostatečně neoděluje stav jaký mráz zelenina snese aby přežila a při jakém chladu prosperuje a dá nějaký výnos. Osobně nemám se zimním pěstováním ani velké ani dobré zkušenosti. Zkoušel jsem občas zimní salát ve skleníku, ten... celý příspěvek > |  | Madame Verté, 1.1.2024 Já se na sítích řídím heslem "čti a věř sám sobě". Ve svém věku už skutečně nemám potřebu někomu věšet bulíky. Kdyby bylo nějaké příště, mohl bych to vyfotit. Ale je to vzdálená budoucnost a základní překážka je, že na to asi oba zapomenem. Teď už... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|