Příspěvky uživatele - 77.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak pouzivat UV lampu, 8.4.2024
Koupili jsme UV lampu, ale bohužel jsme se v návodu nikde nedočetli, že se to s jejím používáním nesmí přehánět. Mysleli jsme si, že pojede nonstop společně s čerpadlem. Vodu jsme tak totálně vyčistili a většinu ryb tím zabili. Ve zverimexu nám... celý příspěvek >
Jabloň od silnice, 13.10.2021
Děkuju.
Jabloň od silnice, 13.10.2021 Obsahuje fotku
U Litně cca 300 m.n.m. jsem podél silnice objevil jablka zajímavé chuti a přemýšlím, o jakou by se mohlo jednat odrůdu. Strom je už postarší, oproti převažujícím panenským větší, plodí spíš pravidelně, letos ale hodně opadával. Plody jsou žluté,... celý příspěvek >
Korunka z přerostlého špičáku, 25.8.2021
Jenom pro info, jak to dopadlo. Stromek jsem zakrátil na těmi pěti živými pupeny a mohutně obrazil mnoha novými po celém kmeni, takže jsem ho zkrátil cca po měsíci znova, v ideální výšce a dnes má už pěkné větve na budoucí korunku. 
Korunka z přerostlého špičáku, 15.4.2021
Děkuju za rady, zkusím to tedy seříznout hlouběji. jakub 
Korunka z přerostlého špičáku, 13.4.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, objednal jsem si Karešovu třešeň na podnoži GISELA 5 s plánem na pěstování ve formě zákrsku. Od prodejce jsem ovšem dostal zhruba třímetrový špičák (viz foto), který v místě, kde bych ho plánoval uříznout, má přes 2 cm průměru, navíc... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika