|
Él. motorova pila Narex, 3.4.2024 Jak dopadla oprava pily NAREX? Povedlo se? |
 |
Él. motorova pila Narex, 1.4.2024 Uvolněná třecí spojka. Chrání motor před přetížením a tudíž spálením. Snadno opravitelná závada s použitím plochého plechového klíče pro utahování kónusů v bicyklu. |
 |
|
 |
Bažanti, 23.1.2024  Kamarádit s ním. |
 |
Vylepšení a nové funkce pro vás, 11.11.2023 Marně čekám na odpověď. |
 |
Bohemie gold, 6.11.2023 Mám jablko zlatá bohemie. Na pohled pěkná jablka s výbornou chutí. Vadí mi na nich, že mnohá mají vnitřní plíseň, která se celkem skrytě šíří od květní jamky Je to náhoda daná průběhem léta, nebo jejich negativní vlastnost. Možná, že výrazná žlutá... celý příspěvek > |
 |
Vrtalka pórová - co dál?, 26.10.2023 Letos mne u pórku překvapilo nakvétání rostlin. Asi 1/3 pórku nasadila na květ. Přičítám tomu kolísání teplot + nakrytí proti vrtalkám v polovině srpna. U kamaráda zahrádkáře jsem viděl kvést jeden pór. Stejná sadba použit Elefant. |
 |
Vylepšení a nové funkce pro vás, 26.10.2023 Proč byl zrušen bazar na tomto fóru? |
 |
El. pila Narex, 3.10.2023 Mám také pilu Narex asi se spáleným statorem. Zasmrděla, protože jsem ji přetěžoval. Vzhledem k tomu, že v nabídce náhradních dílů se nenachází stator, myslím, že jejich spotřeba byla nvyšší než spálených rotorů. Je to výborná pila. Lehká, nechalo se... celý příspěvek > |
 |
Vrtalka pórová - co dál?, 3.10.2023 Kdy je možno sundat ochranu pórku proti vrtalce? Kdy asi končí nálet mušky?
Děkuji za radu ohledně záclonoviny z Ikey. |
 |
Élektrická řetězová pila, 20.3.2023  Mám odešlou řetězovou pilu NAREX 30 S. Byla to výborná lehká pila, velice vhodná pro zahrádkáře. Má spálený motor, mechanicky je v pořádku.Těžko se s ní loučím a hledám podobnou náhradu. |
 |
|
 |
Olej. čerpadlo el. pily Oleo-Mac E160F, 12.2.2023 Rozvodové kolo se nechá směrem od skříně vysunout a čerpadlo je odmontovatelné. Pozor na ulomení olivek čerpadla. Mám takovou pilu k opravě a náhradní čerpadlo není k za slušný peníz k dostání. |
 |
Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 20.1.2023 PROTI KADEŘAVOSTI jsem stříkal 18. 1. lísky prášily. Poloha Brandýs n/L. |
 |
Praskliny na kmenech, 3.12.2022 Přemírou vláhy to asi nebude.Jak píšu, kamarád má velmi blízko vedle sebe dva stromky. Jeden z nich má prasklinky. Druhý čisté větve. U mě na zahradě mám druhou meruňku také v pořádku, ale ta je vzdálena asi 30 metrů. |
 |
Praskliny na kmenech, 2.12.2022 Mám podélné trhliny na větvích jedné meruňky v sadu.Vypadají jako rozvinutý řez způsobený nožíkem. Roub jsem získal od kamaráda a na jeho meruňce jsou podobné trhlinky. Vypadá to jako odrůdová vada. On má vedle postiženého stromku jinou odrůdu bez... celý příspěvek > |
 |