Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ovocinár zo Smolenice, 17.9.2023
Ono záleží na odrůdě někdy je žádoucí jablka nechat co nejdéle na stomě a vybarvit, u jiné zase mírně podtrhnout a nebo nenechat úplně vybarvit. Takže o tom to je a nejen u jabloní. Biegler
Padající listy z citrusu, 17.9.2023
Záleží jaké flíčky, může to být škůdce puklice a černé skvrny mohou býz od medovice a prachu kterou produkují. Na fotce ale já nic nevidím. Biegler
Réva 2022, 17.9.2023
Jalovice Tereza očesala několik hroznů ze soliterního keře ve slepičím výběhu. Utrhl jsem si teda taky jeden Aivaz vážící 600 g na zaležení. Odrůda bujněji rostoucí náročná na oslunění, závlahu a přiměřenou výživu. Při nevhodných podmínkách sprchává,... celý příspěvek >
Ovocinár zo Smolenice, 16.9.2023
Pěkné psaní na obrázku, ovšem do doby než pejskovi dá někdo "jablko jako Sněhurce", u koček je to horší zalezou si někam a už je nenajdete, natož pohřbíte. Na věčnou památku kocourů Můráka, Mikeše, Čerta a jejich matky Miný, nejlepších společníků... celý příspěvek >
Maliny, 16.9.2023
Dnes už se dávají plachty a nebo sítě nad všechno, kroupy, déšt, slunce, ptáci, mrazy, vidím to u révy. Asi jsem to špatně napsal, tašky nebo bobrorovka tam nebudou. :-) Biegler
Letní jablko, poraďte, 16.9.2023
Ale je to spíš jablko zimní, to moje. Biegler
Letní jablko, poraďte, 16.9.2023
Pravděpodobně ho mám taky, ale název si nepamatuju, bral jsem rouby ze stromu, který jsem nesadil. Bohužel stačí drobné poranění a hodně hnije než se zaleží. Biegler
Maliny, 16.9.2023
Všem děkuji za reakce. Buduju pro maliny dvě terasy, zatím teda budou jen na té jedné a tu menší nechám asi na okrasné květinové záhony. Dnes jsem začal s vyhnojováním popelem ze dřeva pak nějaký kompost a hnůj a trochu i něčeho umělého. Planuju... celý příspěvek >
Ovocinár zo Smolenice, 16.9.2023
Pane Mičurine, před nedávnem jsem projížděl kolem jednoho nově vysazeného jablonového sadu a zdálo se mi, že na velikost stromečků a počet listů jsou ovocem přetížené. Podle fotek se mi teda nezdá, že by ty vaše byly přeplozené, pokud to mohu... celý příspěvek >
Fíky, 16.9.2023
Někde jsem četl, že se z bolševníku dá vyrábět výluh na ochranu rostlin, možná by to šlo i z fíkovníku, ale je to už hodně dlouho, nevím jestli ten útržek z časopisu ještě najdu. Biegler
Bergamot d´Esperen, 15.9.2023
Za zelena se prý dají moštovat než změknou, ale já to nikdy nezkoušel. Biegler
Fíky, 15.9.2023
A jakou máte odrůdu, nebo je to vypěstováno ze semínek supermarketových? Já včera sasýpal díru po těžbě jílu s úmyslem tam fíkovník ze semínka, který mám vypěstovaný zasadit. Jsou problémy ze škůdci a plísněmi? V okolí Uherského Hradiště fíky... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 15.9.2023
Máte zahradu pěkně naaranžovanou jako výkladní skřín. Ani jsem nepostřehl, zda k obdělávání používáte nějakou mechanizaci, snad kromě rotavátoru? Biegler
Ovocinár zo Smolenice, 15.9.2023
Brutální to není, jsem rád, že jsem se mohl podívat. Ale mít toho více, to pozvat na odlistění děti ze školní družiny, jak tomu bývalo zvykem v některých ovocných školkách, když na podzim bylo třeba obrat listí z vyoraných stromků. Pokud nechcete... celý příspěvek >
Réva 2022, 15.9.2023
Protože každý kdo viděl 8 kvalitně rostlých a vyzrálých oček má představu o tom, jak robustní by měla být ta ponechaná dvouoká část, pokud by ta podmínka byla splněna. Mám několik faktur od různých odrůd a různých výrobců a mnohdy to... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika