|
Luiza, Venice, Isadora 🍎, 9.11.2024  Pre pána Walter tieto Brazílske novinky sa snažíme získať už 3 roky aj záhradkári z EU, pestujú sa iba v Taliansku.Dúfam že sa to raz podarí. Sweet Tango vrúble môžem poslať stačí napísať v Januári. Teraz pestovatelia dali další príspevok zo sadov. |
 |
PremA133🍎, 9.11.2024  Niečo o tejto novej odrode príspevok včera dal pestovateľ. |
 |
|
 |
Ellipso UEB4702/1🍎, 9.11.2024 Pán Walter ja som tiež túto odrodu Ellipso sadil na jar tak uvidím ako sa jej u mňa bude dariť. |
 |
Poškodenie hrušiek zimním mrazom🍐, 8.11.2024  Vidím že rád čítate moje príspevky určite ste dobrý záhradkár, keď ste není prihlásený a schovávate sa za číslo, vy ste tip človeka ktorý hľadá len nejakú chybu na príspevku a chcete sa ukázať aký ste záhradkár ale vy tu nič nedávate čakám že niečo... celý příspěvek > |
 |
Envy, 7.11.2024  Pekné videá dávajú zo sadov dozrievajúcích jabĺk teraz je to odroda Envy dám pár fotiek. |
 |
Výstava v Anglicku plus Bolzano 🍎🍏, 7.11.2024  Teraz je veľa výstav a ešte budú pár fotiek z dvoch výstav sem dám. |
 |
Poškodenie hrušiek zimním mrazom🍐, 7.11.2024  Článok možno niektorých záujme dala táto spoločnosť o hruškách Frostbite. |
 |
AVALON ORCHARD 🍎, 6.11.2024  Dnes bol príspevok o tejto odrode ešte som o nej doposiaľ nikde nečítal. |
 |
Rubens (Civni), 3.11.2024  Máte Rubens pekne vyfarbený chuťovo to bude tiež špica |
 |
Výstava Bolzano 🍎, 2.11.2024  Malé pripomenutie výstava sa konala 2022 Italia tieto odrody tam vystavovali Poľský pestovatelia majú tam veľa noviniek krížencov. Je tam asi 50 odrôd dám iba niekoľko fotiek. Na takejto výstave bol Buzrla junior s priateľkou v Poľsku minulý rok bol... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Swing Xeleven 🍎, 2.11.2024  Zdravím Mičurina Envy pestujem dlhšie je chuťovo vynikajúca zaujímavá chuť tropického ovocia.Môžete ju jesť hneď zo stromu aj keď ešte nieje celkom vyfarbená v pivnici vydrží 3 mesiace. Priateľ P.Molda čo vyhral súťaž naj jablko roka pestuje veľa... celý příspěvek > |
 |
Nový vinohrad🍇, 2.11.2024  Pán Ján sa na inom fóre pochválil jeho krásne upraveným vinohradom, možno to bude pre niektorých záhradkárov dobrá inšpirácia. |
 |
Swing Xeleven 🍎, 1.11.2024  Dnes obrané posledné odrody. |
 |
Hniloba hrušiek 🍐, 1.11.2024  Ďalšia choroba ktorá bude ničiť hrušky. |
 |
Wursixo,Wuranda🍎, 1.11.2024  Odrody odolné voči chrastavitosti. |
 |