|
Příspěvky uživatele - 168.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 13.3.2024 Jak se orientujete v těch internetech? Třeba o borovici těžké se vygooglí, že dorůstá 12-15-20-30-50-80 metrů.
nebo jsou taky ještě různé kultivary? |  | Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 13.3.2024 Už jen na té kleči to i v těch Krkonoších vidíte, jak stoupáte nahoru, je menší a menší. na hřebenech má třeba jen 50 cm a nebude to pozdější výsadbou :-) |  |
|  | Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 12.3.2024 Bez obav, mista je dost, je to fakt velky barak, ktery si zada dominantu. Kez by mela rovnou 15 metru a co naroste navic, vubec nevadi. |  | Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 12.3.2024 neni mrnava? tam roste borovice raselinna, coz ma byt krizenec prave blatky a klece, ale je to nizke. par jsem si jich tam upytlacila v lese a zasadila do meho noveho "lesika", ale pred dum bych chtela dominantu. Byl tam pekny modrin 36 let a je tam... celý příspěvek > |  | Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 11.3.2024 O téhle wikipedie taky píše zajímavé věci: "Je to 60 (někdy až 80) m vysoký strom, kmen má i 2 nebo 3 m v průměru.". Tipuji, že prostě zaměnili metry a stopy. Wikipedie taky píše, že v čechách omrzá - to musím ještě ověřit. Každopádně děkuji, to by... celý příspěvek > |  | Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 11.3.2024 Jsem moc náročná? Vysoká borovice do vyšších poloh neexistuje? To se dá napsat kdyžtak i neuštěpačně.
A jestli se zde podobné dotazy opakují a váš už to štve, víte, že na ně vůbec nemusíte odpovídat? Nikdo vás za to neplatí, ne?
Takový... celý příspěvek > |  | Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 11.3.2024 Jde o Krušné hory, 850 mnm, poblíž rašelinišť - vysoká hladina podzemní vody kyselé reakce. Ze dvou stran chráněné místo u domu otevřené směrem na jih.
Chtěla bych krásnou huňatou borovici vyššího vzrůstu nejlépe rychleji... celý příspěvek > |  | Rýnsko-hessenské vedení - obava z ohýbání, 10.5.2023 Jsem nováček v pěstování révy, loni jsem měla první úrodu. Pokouším se o rýnsko-hessenské vedení. Loni jsem si zapomněla nechat nezkrácený výhon a všechno jsem osečkovala, tažke jsem to letos na jaře tak nějak pytlíkovala, ale stejně...... celý příspěvek > |  | Smršťovací hadice - která vydrží?, 9.5.2022 Používám smršťovací hadice, kupuju vždy nejlevnější z Číny a mám tak 2 na sezónu. zkracuji a zkracuji. Ráda bych pořídila nějakou trvanlivější, určitě to někdo dokáže vyrobit i kvalitněji, dejte mi prosím tip na dobrý poměr cena/kvalita. Díky. |  |
 |
|
|
|