|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nevzešel česnek, 10.3.2025 S tím promrznutím máte asi recht, jeden osamělý mráz to nezpůsobí. Osobně nevěřím těm bulvárním zprávám o teplém únoru, možná někde v karibiku. Loni v únoru vše narašilo a následně zmrzlo, letos mrzlo celý únor. Bohužel se k bulvárnosti zpráv o... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoní 2025, 10.3.2025 Mám zahradu ve fakt větrném místě a kadeřavosti se daří, že bych ji mohl prodávat. |  |
|  | Nevzešel česnek, 10.3.2025 Ale přece neznamená, že to co je u vás, je všude. |  | Kadeřavost broskvoní 2025, 9.3.2025 Potíž je ten, že pan W. podle jeho údajů stříká v naprosto nesmyslných terrmínech oproti metodice a kadeřavost nemá. |  | Předpěstování košťálovin, 7.3.2025 Záleží jaké ty mrazy budou. Obecně neprospívají ničemu. Seřízlé zelí nové hlavičky udělá, ale roste to velmi pomalu a rozumný užitek z toho není. Zkuste to. Lepší je mít připravenou sadbu rané zeleniny a nasázet ji. |  | Počasí 2025, 6.3.2025 Vztahuju to k zdejší délce, šířce a výšce. Vždycky jsem závistivě četl návody v moudrých knihách "vyséváme již začátkem března". Podle mně není nic zmeškáno. Doposud v noci stále mrzlo k -5. -6. stupňům. Jestli je sucho jinde neposoudím, na... celý příspěvek > |  | Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025 Čtu nepozorně. Dotaz je nesmyslný. |  | Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025 Mísím se poněkud zbytečně, ale nedá mi to. Pokud jde o dům v naší zeměpisné poloze, to odvádění vlhkosti bude asi potřebné nejvíc v zimě. Opadavá rostlina v zimě nic neodvede, nebo jen zanedbatelné množství. Neopadavá něco odvede, ale násobně méně... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 15.2.2025 PzP máte úplnou recht. Jen bych dodal, že i když plůdky (čehokoliv) "přejde" mrazík a ony to vydrží, ve výsledku to "není ono". Ale bohužel na dobu, kdy se zjara postupně oteplovalo a pak přišel den, kdy mrzlo naposled, už si vzpomínám jen... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 12.2.2025 Ale pak by to všechno uzrálo v červnu a celý léto byste chodil po sadu s rukama za p. a koukal na usychající listí. Není kam chvátat, Je únor a ten bílý, jak je známo, pole síli. |  |
|  | Počasí 2025, 11.2.2025 Já bych o s tou láskou trochu poopravil. Ono nejde o lásku, ale o to, že zima je potřebná a užitečná. Pro přírodu a zahradu. Když je v létě zima a v zimě teplo, stojí to za houby jak víme. O co víc si příroda v zimě odpočine, o to radostněji a s... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoní 2025, 10.2.2025 Něco pro hračičky. Otevřete si v prohlížeči stránku chatgpt.com a do vstupního pole vložte "Jak ochránit broskvoně proti kadeřavosti" A budete čubrnět. A můžete zadat třeba "obléhání Prahy Švédy", nebo "předpěstování košťálovin". Trochu mně to děsí. |  | Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 9.2.2025 "Rajčatář" mi znělo tak tristně. Ještě mám týden čas, seju kolem půlky února kvůli světlu. Dobrá zpráva je, že snad začali do pytlíků taky přidávat část čerstvých semen. |  | Zanedbaná vinná réva, 9.2.2025 Správná rada. Jen bych dodal, že v létě se musí letorosty které nemají násadu hroznů nemilosrdně vylámat. Ponechají se případně jen ty, které plánujete na prodloužení, nebo výměnu. |  | Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025 Jak to vidím. Není tu důsledně určené, že se musí psát jen o starých nebo jen o nových odrůdách a už vůbec ne zda jabka či švestky. Je to otevřené fórum, někdy až moc. Ono to bývá tak, že po zapojení do diskuse, unesen nesnesitelnou lehkostí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|