Příspěvky uživatele - 63.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče Cow´s Tit, 18.2.2024
Pokud máš nějaké semeno navíc, byl bych za ně vděčný. Kvůli tomuto rajčeti jsem chtěl už teď poslat objednávku do chorvatska. Ti trpaslíci by byli, abych dosáhl těch 20 EURO. Pokud něco pošleš, tak tu objednávku trpaslíků odložím na konec... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 17.2.2024
Taky jsem zvědavý jak se mně ty partenokarpické odrůdy osvědčí. Jistě dám vědět, jak to s nimi bude. Včera jsem se podíval na ten Chorvatský web a našel jsem tam dvě pasta odrůdy, které bych chtěl ještě letos pěstovat. Trochu problém je, že vyřizují... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 16.2.2024
Pokud mohu hodnotit kořenový systém, tak si myslím, že je přiměřený té nadzemní zelené části a těm 200 ml kelímkům. Kdyby byl malý, tak by se to projevilo na celé rostlině. Nikdy jsem neměl problém s tím, že by 500 ml kelímky byly nedostatečně velké.... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2024, 16.2.2024
Mně to taky dělá a tak jsem požádl redakci, aby se na to někdo z nich podíval.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika