|
Příspěvky uživatele - 32.219
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 11.2.2024 Dala som ten kristalon(NPK zlozku):) Vitality komplex má aj NPK ale len 1,5-0,8-1,3, to staci len tak na pidisadenicky:) V substráte majú tiež zeminu substrát aj kompost a perlit. Ale určite už boli hladné, ako píšete. Ďakujem |  | Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 11.2.2024 Ano, neosvetlia takú veľkú plochu ako klasické ledky ale o to sú intenzívnejšie. Takže ideál pre niekoho so zopár rastlinkami. Majú aj 36watovú, |  |
|  | Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 11.2.2024 mám tú vylepšenú. No ak tá Sansi nestačí na rajčiny tak neviem čo by povedali na obyčajné LED:))
Hlavne že tam píšu: PLNÝ CYKLUS: Svetlo vyžarované v celom spektre umožňuje použitie pre všetky fázy rastu. Dáva potrebné svetlo v každom... celý příspěvek > |  | Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 11.2.2024 To píšu preto, lebo pre rajciny papriky s plodmi odporucaju silnejsie svetla.
"Neodporúčame používať pre rastliny s plodmi (paradajky, jahody, papričky,...) tu sa obráťte na výkonnejšie osvetlenie predovšetkým v sekcii s reflektormi alebo... celý příspěvek > |  | Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 11.2.2024 Zmenšili ste uhol, super:) |  | Rajčata 2024, 11.2.2024  Veľmi ďakujem, skúsim to tak. Zatiaľ som hnojila len Vitality komplexom a s Alga 600. Začínajú sa vyťahovať. Už aby boli slnečnejšie dni, Mám ich trochu veľa na to aby som zvládla všetky dostatočne doodatočne prisvetľovať:) |  | Rajčata 2024, 11.2.2024 Pán Milan, mám hnojivo Kristalon(rajce paprika). Vedeli by ste mi poradiť ako ho nariediť pre vyše dvojmesačné rajčiny s pukmi? Niektoré puky mi opadli.Veľmi ďakujem (7,5-12-36) Uvažovala som nad tretinou alebo stvrtinou odporucaneho riedenia |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 11.2.2024 Dobrý deň chcela som sa spýtať, či teda z tých najväčších semienok z lidlackeho cherry mixu vysli fakt nejake bifteky alebo nakoniec vyslo to co bolo deklarovane na sacku? Ak teda si to po tej dobe pamatate:) ´dakujem:) |  |
 |
|
|
|