|
Příspěvky uživatele - 34.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 28.1.2024  Presne tak, Vladimíre, máš pravdu. Ešte som nevidela uprostred leta, že by boli niektoré -aj partenokarpické paradajky bez semien.Je to proti prirodzenosti. Keďže zo zdravotných dôvodov by som nemala jesť plody so semenami, preto pestujem... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 28.1.2024  Rodičia krížencov nie sú v popise uvádzaní. Uvidím, vyskúšam. S Alter Komunist som spokojná, vysejem aj tento rok. Bohatá rodivosť a dobrá chuť na tento typ. Semienka z neho ti pošlem. Ja ich mám pôvodne z Francúzska.
Pridávam popis jednej... celý příspěvek > |  |
|  | Paradajky pre r. 2024, 27.1.2024  Zase som neodolala a celkom sa teším na tieto novinky od KLEVERHOF.Je to pôvodne rodinná firma neďaleko Hamburgu založená ešte v r. 1901 Pred 2. svetovou vojnou pestovali najmä črepníkové kvety, neskôr aj sadenice ihličnanov. Od 80tych rokov sa... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 22.1.2024  Prvá indeterminantná indigo odroda mesiac od vzídenia nahadzuje puky.
Eva T. |  | Paradajky pre r. 2024, 20.1.2024  Výber z cherry pre tento rok 6 nových odrôd:(v poradí zhora :.JOSEFINA, ORANGETO, ANNA'S MULTIFLORA,, BLUE CREAM BERRIES, GLOSSY ROSE BLUE, IVA'S SWEET WHITE) a už stálica INDIGO CHERRY DROPS- tú som ako jedinú indeterminantnú vysievala už 13. ... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 20.1.2024 Milane, máš už riadny prales, kopec plodov sľubuje skorú úrodu. Dnes bolo krásne slniečko, rajčiny si to užívali. Prajem úwspešné pestovanie. Eva T. |  | Rajčata 2024, 17.1.2024  Zlatava myslím, že nie je zabudnutá, vídavam ju stále aj na na zahraničných fórach a eshopoch, sama som ju pestovala myslím v r. 2015-17, keď ma omrzí skúšať stále niečo nové, zrejme sa k nej vrátim. Ale Slávu Porýnia, ktorú som pestovala pred... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 16.1.2024  Ano, poznám, semienka tejto odrody mám ešte z r. 2019, ale akosi som nemala ešte kedy vyskúšať. v r 2022 som skúšala podobnú odrodu Baron Solemaher. Tiež pomerne skorá.Možno mi vyjde miesto obe odrody porovnať v sezóne 2025.
... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 15.1.2024  Rozdiely medzi typmi listov vidno už teraz. Typicky zemiakové listy má STONE BROOK HEART(už sa objavil prvý kvetný púčik) a tenšie, temer mrkvovitéMAGLIA ROSA.. Ešte budem vysievať mikroodrodu CURLY KALEY s listami podobnými kučeravému... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 11.1.2024  Milane,
ja s rôznou výškou zatiaľ problém nemám, cez deň ich mám na okne, kde neprisvetľujem, večer ich prenesiem do vlastnoručne vyrobeného Growboxu s tromi, neskôr 2 poschodiami- už vlani som to tak riešila a bola som spokojná. Stačí mi... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|