|
Příspěvky uživatele - 70.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Potřebuji tip na dobrou švestku, 29.12.2023 Ano. Nevím, jak chutná Topend, ale Presenty je škoda. Začalo se u ní rojevovat i "odumírání pupenů". Byly to sice menší (asi jako Domácí švestky), ale pevné a moc dobré švestky. Dala by se použít kouzelná slůvka HARMONICKÁ CHUŤ. Vzpomínám když tady... celý příspěvek > |  | Rougecot, 29.12.2023 V Podunajské nížině je situace se zmrzáním květů meruněk jiná, než na Opavské pahorkatině. Panu MH tam zmrzne i to, co tady na Východolabské tabuli vydrží. Odrůdy firmy COT Internatinal vymrzají pravidelně i tady u mě. Příkladem je víceletý Tomcot,... celý příspěvek > |  |
|  | Rougecot, 28.12.2023 Pane Korzáre, jak by jste hodnotil odrůdu meruňky ROUGECOT. Odkazů je dost. Kvete středně, dozrává 10 dní před Bergeronem, plody jsou celočervené, sladké, mají údajně třešňovou příchuť. Rezistentní k PPV. Jistě bude neodolná vůči mrazu v květu,... celý příspěvek > |  | Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 28.12.2023 Pan PP řekl: Začínáme konzumovat první úrodu hrušek Nela. U mě jsou NELY (Lucasova x Nelisova zimní) stále tuhé, nezmáslovatěly. Možná jsou příliš podtržené. Rodičovské odrůdy na tom byly rozdílně. Lucasova končí až teď, což je pěkný výkon a plod... celý příspěvek > |  | Roubovíní švestek, 28.12.2023 Pravděpodobně by byly dostupné rouby těchto odrůd. Pěstuje někdo tyto málo známé odrůdy švestek?
ANIČKA
CHODOVLICKÁ
VALTROVA RANÁ
PAVCE
DOMÁCÍ ŠVESTKA OD VČELÁKA
ČESTICKÁ
HAUSZWETSCHE SCHUELER
BLÁHOVA ŠVESTKA
BROUMOVSKÁ (typ... celý příspěvek > |  | Clingy, 28.12.2023 Už jsem to možná psal i v tomto vlákně, že BABYGOLD mám ten bez číselného označení, co se tady prodával, nebo prodává v e-shopech. Jako všechny tvrdky má velké, růžovité (miskovité) květy světlejšího odstínu, spíše do bíla. Bohužel letos všechny... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoně 2024, 28.12.2023 Před pár dny jsem si všiml relativního zvětšení pupenů, ale možná to bylo jen zdání, protože jsem je dlouho před tím nepozoroval. V současnosti jen můžu potvrdit, že "zrcátka" nejsou vidět ani u těch nejranějších odrůd. Zvažuju použít po mědi ten... celý příspěvek > |  | Rumunské švestky, 28.12.2023 Kam bys chodil, ty "SLÍVO". Řekla stará Pecoldová synovi, když chtěl jít na nepovolenou demonstraci (Sňatky z rozumu). Možná, že se někdo specializuje právě na slívy a v pomologiích je slív celá řada. Některé moderní slívy, jako třeba Herman nebo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|